su tu aj taki co sa moc neucili??alebo im to neslo do hlavy???, bo ja ked som sa zacala ucit neslo mi to a pravu povediac nejsom na tom o nic lepsie ani teraz.......dufam ze nejsom sama..........a tiez dufam ze to zvladnem.......aj ked sa hrozne bojim....
he ja tez tak isto.. sice slovin usom sa poctivo uci la tou zacxinam zajtra a je m ijasne ze clea maturita je len fraška, formalita... ale mam pred tym rešpekt, strach, som nervozny... a nehcapem dvovod...
no co si sa nenaucila doteraz ,to ti je asi potom na nic ale aj tak na maturitach drzim palce,bohuzial ak chceme ist na vysku musime ich spravit(ja nie,ja som este na to mlada)
9. v tom suhlasim zalezi aku otazku clovek potiahne. Napr. bratov kamarat pred 10 rokmi co maturoval, tak sa ucil iba jednu otazku zo SJ ale poriadne a cely cas dufal, ze prave tu vytiahne a prisiel a vytiahol presne tu otazku....
mne sa tak postastilo raz na chemii ze som vedel iba jednu otazku a vytiahol som si ju potom na odpovedi
hm ja mam dnes o stvrtej matiku tak drzte palce lebo mne sa uz aj snivalo ze som si vytiahol nejaky strasny priklad a spoteny som zobudil a zacal som ho v hlave ratat az kym som si neuvedomil ze take priklady neexistuju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
inak mal asi Luck 99+ nejake bonusy, alebo equip co mu daval Luk
keby mi výsledky nešli na výšku, seriem na to...
ale takto ma to strašne štve...
a neviem prečo tu teraz sedím..
taktiez drzim palce, a hlavne tym co maturuju z 3 predmetov v 1 den
hm ja mam dnes o stvrtej matiku tak drzte palce lebo mne sa uz aj snivalo ze som si vytiahol nejaky strasny priklad a spoteny som zobudil a zacal som ho v hlave ratat az kym som si neuvedomil ze take priklady neexistuju
Spominam si, ze z Matiky som sa ucil prvych dvadsat otazok a vytiahol som 23 :/
Z Geografie som sa ucil prvych 10 a vytiahol som 1
Ale nakoniec s vyznamenanim, hehe
Hlavne nech pre vas ziadna z bitiek nie je vopred prehrata. Tvarte sa vzdy tak, ze ste pripraveni ! Aj ked to ( obzvlast s oknom ) ide tazko.