ahoj nevedel by mi dakto poradit co mam robit pri hnacke? Som uz zufaly vsetko som uz vykusal mam dietu,pijem vela tekutin, pil som smectu davam si cierne uhlie potom tabletky na travenie uz 2. den to tak robim a vysledok ziadny
smectu som mal 2x iba. ja som bol najprv chory mal som teploty hlava ma bolela tak som isiel k doktorovy a ked som prisiel dostal som hnacku od vtedy nemam teplotu nic ale hnacku skusim tu cokoladu
@jakub96 Anča hovorí Mare: Počúvaj ten moj Dežo má už dva dni hnačku a žiaden doktor mu nevie pomocť. Mara: A ty si nepočula o Janovi, bývaly výpravca, čo ma znameho na ministerstve si teraz spravil doktorský titul, možno mu pomože. Tak Anča ide s Dežom na druhý deň za Janom. Ten mu hovorí: Počúvajte, už dva dni mám hnačku a žiadne lieky nezaberajú nikto mi nevie pomôcť. Jano na neho pozrie a vraví, stiahni nohavice, ľahni si tu na stôl. Dežo to spraví, Jano vezme zo steny obrovský lampáč, začne ním krúžiť nad Dežovým zadkom a hovorí: S týmto lampášom som dakedy zastavil medzinárodný rýchlik, ta tvoju hnačku nezastavím...
podľa mňa si daj mastnú výdatnú večeru, spojenú s dezertom a všetkými predkrmami a riadne to do seba naláduj. Skúsil si to po dobrom, nešlo tak takto...klin klinom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale fakt by si mal ísť doktorovi, ak to neprejde
vieš z čoho to máš? jedlo alebo máš z niečoho stres? ďalšie príznaky?
neviem na základe čoho, ale pomáha
Btw: Smecta je slabý shit, čo nepomáha. Nech ti lekár predpíše Endiex
Na povzbudenie...
Imodium je veľmi dobrý. Ale skôr by som skúsila lekára, lebo budeš dehydrovaný a skončíš na infúziách.