baby, stalo sa vám už, že ste mali namiesto menštruácie iba hnedý výtok? lebo mne teraz prvýkrát a neviem, či je to normálne alebo s tým treba ísť k doktorovi?
@melindocka Zalezi, ci mas prvy den, alebo ci je taka ta menstruacia uz niekolko dni. Ak je to len prvy den, tak no stress, mozno to naplno pride az zajtra, stava to aj mne. Ak je to dlhsie, tak aj to sa babam stava, ale ak ta nic neboli, tak pockaj do dalsieho mesiaca, nemusis hned utekat za doktorom
@shiny_girl mala som to 5 dní a stále som čakala, že dostanem potom a teraz to prestalo a krámy nič a bolo to aj presne v tom čase, čo som mala mať, tak preto sa teraz čudujem, či to bola menštruácia
Už som úplne ovplivnený zo slova výtok tu na birdzi. Kolega v práci mi povie choď pozrieť čo je z výtokom , že sa to zas upcháva , len sa kyslo zatvárim.
Ahojte baby já tiež čakám menzes...no namiesto menzesu mám hnedy výtok občás aj slabučka krv sa obiaví ...no my sa pokúšame o bábo ták teráz neviem čí tehotná alebo čí menzes príde.... DDD nechávam to ták a uvidí sa"občás to bíva stres"ták neviem poradte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
vsetko je raz prvy raz ja som tam tiez dosla prvykrat kvoli nejakym problemom aj tak si dakeho budes musiet coskoro najst