Mám taký menší problém. Približne pred pol rokom som si dala piercing do pupka. Všetko prebiehalo v uplnom poriadku až doteraz keď mi začal hnisať. Dávam si na to alpu aj lieh dokonca som čitala že aj prevarenú soľ a nič nepomáha stale mi to hnisa neviem
@12 kamarátka? A ty sa čuduješ? Bože. Ženy. Piercing nie he nič sexi. Keď už tie somariny tak veľmi chceš tak si kúpim normálny piercing z chir. ocele a nenechám prepichovať kamarátku. Z čoho to máš? Plastu? Dreva? Papiera? Vybrať!
@pika nevyberaj si to a nerýp si to do toho. alkoholom si to nečisti radšej, alkohol je na to dosť agresívny, rovnako alpa a nvm čo... čisti si to slaným roztokom a keď ti to do týždňa neprejde choď k doktorke veď
sem tam je dobré použiť originál veci na to určené nie babske recepty.. mal som prepichnuté ucho,peru na 2 miestach,nos používal som "pega care " a nemal som nikdy žiadny problém...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
choď s tým radšej ale ku kožnému keď tak
kto ti to prepichoval? ako si sa oň starala po prepichnutí?
Ale ja som si inak davala na vsetky pierci aj ked som tunel roztahovala framykoin to je zazracna vec