Minule som voňal višňový a bol fajn,ale nemal som možnost skúsit iné a nepoužívam vôbec takéto veci. Som dosť proti tabletkám,mastiam a pod. Myslím,že telo sa s tým dokáže vysporiadat samé aj bez toho aby som donho pchal sračky. Tabletky proti bolesti si dávam len už ked fakt neviem zaspat od bolesti (to je možno raz za polroka)
neviem, mám mandľový ale len preto že mi ho dala kamarátka k narodeninám, inak ani neviem aké sú, nezaujíma ma to, mám oveľa radšej balzam na pery z Yves Rocher, krajšie voní, aj na perách je taký lepší
@elemia neviem, ale zbožňujem karamelové!!!!!!!!!! a chcem aj kokosové žial mne je ťažko sa k takemuto tovaru dostať nejak nepoznam, chvalabohu už, žiadny oriflame aldy
ja som si to sem tam daval niekde ked som potreboval co mi mala dala, no akoze obycajny olej ked si zoberiem sa mi zda ako vacsi zazrak ako toto , uplne nic moc, slabe to je....
lebo pod hojivý si predstavím, že sa to dáva na otvorené rany, ale to by v tomto fóre musela byť iná skupina bojovníkov a/alebo ich felčiarov, aby to dávalo zmysel
či to na také tie drobné ranky ako po akné, komárovi alebo na popálení od horúceho hrnca?
@mielikki hej, aj na také napr. som kdesi čítala, že aj na konce vlasov, ale je to dosť mastné, tak neviem..ale aj na akné, suchú kožu na lakťoch, rukách, nohách hocčo
Pre mňa je určite najlepší karamelový a aj ríbezlový má dosť príjemnú vôňu. Odporúčam. Inak pre tých ktorý nevedia aké vôňe alebo teda príchute možno zohnať ako hojívý zázrak (tzv.vajíčko) --> JEMNÝ,
--> MANDĽOVÝ,
--> VANILKOVÝ,
--> KARAMELOVÝ,
--> KOKOSOVÝ,
--> ČOKOLÁDOVÝ,
--> RÍBEZLOVÝ,
--> ČEREŠŇOVÝ,
--> ČUČORIEDKOVÝ a VIŠŇOVÝ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a baby, čo hovoríte na mandľový? ja mám ten asi najradšej..a nové ríbezľové vonia božsky
odkedy používam home-made veci, ani neviem, že vôbec existuje
a to ešte existuje?
a je to fakt zázračné?
@mcvpn opýtaj od maminy lístoček s ingredienciami!
no hádaj
@elemia podla mňa tam su chemicke sračky ...
čo ale vysloviť neviem, to si na telíčko ani do pusy dávať nebudem!
@lawey hejky už @40 ma presvedčila o tom, že to nescem!
lebo pod hojivý si predstavím, že sa to dáva na otvorené rany, ale to by v tomto fóre musela byť iná skupina bojovníkov a/alebo ich felčiarov, aby to dávalo zmysel
či to na také tie drobné ranky ako po akné, komárovi alebo na popálení od horúceho hrnca?
ja som ju mala asi pred rokom alebo viac, a ešte ríbezľový je dobrý
--> MANDĽOVÝ,
--> VANILKOVÝ,
--> KARAMELOVÝ,
--> KOKOSOVÝ,
--> ČOKOLÁDOVÝ,
--> RÍBEZLOVÝ,
--> ČEREŠŇOVÝ,
--> ČUČORIEDKOVÝ a VIŠŇOVÝ.