Ahoj zaujímalo by ma, či sa po holení dievčatá natierate niečím upokojujúcim alebo nejaké mlieko na spomalenie rastu chĺpkov alebo obyčajný krém, či nič?
hej, keby som sa nenatrela tak by som asi neprežila :ehm: a chystám sa skúsiť ten kokosový, lebo som dostala extrémne obrovské balenie a vraj je to super
eukalyptus by mal fungovať pre 89% ľudí na zemi... čo má Gillette žiletky s pásikom s ním, od kedy som ich objavil som vodu po holení použil raz čo som sa porezal (a áno aj kamarátky pomínali, že to pomáha
@alysia jj je to super vec a este supernejsie vonia .)
len potom je nevyhoda to, ze mam mastne nohy, cize pockat kym sa vstrebe, alebo natiahnut dajake stare pyzamo, aby neostali flaky na oblecku
NEviete mi poradiť, prečo vždy keď sa holím tak si pod krkom, zakaždým trocha ani ni že zarežem ale akoby poškriabem kusok, vždy ten istý kúsok ! Neviem, či sa už naozaj holiť neviem alebo čo. Žiletky mam gillet fusion 4 čepeľové, takže tým to nebude.
normalne telove mlieko ako vzdy po sprche, ja mam suchu az citlivu plet a je to so mnou coraz horsie... keby som si oholene miesta nenatrela tak sa strasne zosupem...
ja si nikdy ničím nekrémujem, lebo mám pocit, že chémia na čerstvo oholené miesta nie je dobrá... ešte ten kokosák by možno nebol zlý, kedže je to prírodné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
len potom je nevyhoda to, ze mam mastne nohy, cize pockat kym sa vstrebe, alebo natiahnut dajake stare pyzamo, aby neostali flaky na oblecku