pochopil by som to len na nejakých športovcoch alebo chalanoch ktorí sa venujú kulturistike, inak asi ani nie hh nie je to obmedzujúce (to ochlpenie) čiže by sa jednalo len o vizuál ...a kedže by to nebolo potrebné ak by nešportoval alebo čo ja viem čo ... vyznievalo by to dosť zvláštne až buzi ale tak dôvody môžu byť hociaké
Ak je športovec.. napr cyklista, plavec, kulturista... tak chapem.. ale aby si len tak holil nohy bo chce byť pekný hladký ako ani nieže buzi ale skôr jak metrosexual...
@qwer28 ani nie tak kvôli aerodynamike ale aj kvôli tomu, že po odreninách,pádoch, sa im lepšie hoja rany, nehnisajú, ale hlavne kvôli tomu že maséri odmietajú masírovať chlpaté nohy, že im to ničí brušká na prstoch
Vzdy zalezi od jedinca. Nie je to tak, ze brada = automaticky plus body za atraktivitu pre kazdu. Videla som zatial jedneho cloveka, ktoremu pristala brada a chlpy na rukach a nohach by mal mat take...hustejsie nez ja.
Podľa mňa je to čudné...nehovorím homo ani tak, ale nie je to prirodzené. Na druhej strane, keď má niekto 16 (viď ja) a na brade to má za dva týždne zarastené malinkými, skoro neviditeľnými chĺpkami, potom to vyzerá, jak keby som bol úúúúplný kretén
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
chlpy pre mna nie su turn on ani turn off, asi by mi to bolo dost jedno. ale mam rada cesticku do raja
sú to len chlpy, každý nech si robí s nimi čo chce
každý nech si robí so svojim telom čo chce
Samozrejme, je to tak, pokial chce byt chalan chalanom, nesmie sa holit a nikdy si nemoze obliect nic ruzove ----.----'
Inak neholiť ani ruky, ani nohy, ani hruď. Bradu môže ale ja som za brady.
ale tak nohy chápem, ruky už menej ale tak, jeho telo, jeho vec, ked sa mu to lúbi prosím
inak ale som skôr za to neholenie