Ahojte mam taký problem že vždy keď sa oholim tak na druhý deň mám na nohách také chlpky ako keď sa žena neholí 3-4 dni. Používam ostrú žiletku od gillette. Chcela som si kúpiť depilacne pásiky ale neviem či sa to oplatí, či to funguje. Má s tým niekto sk
Skúsenosti? Alebo tí ktorí už niečo také používali tak napíšte nech viem čo by mi pomohlo. Chcela by som si S tým poradiť doma namiesto toho aby som išla K niekomu kto by mi to odstránil voskom
cukrovú pastu neskúšaj, jedine na podpazušie, inak je to zbytočne kupovať na nohy keďže toho spotrebuješ veľa, ale pokiaľ chceš túto variantu tak jedine si objednaj wax beans. Ale na nohy je určite najlepší epilovací strojček, ale pri epilácií / depilácií sa musíš vyrovnať s nejakými drobnosťami ako napr. :musíš nechať chlpy dorásť, možné podkožné chĺpky (chlpy čo rastú do kože), a také zatočené chĺpky v koži. A taktiež, depilačné pásiky si nekupuj, z vlastnej skúsenosti viem, že to chĺpky nevytrhne ale poláme takže budeš to mať narovnako (ale skúsiť to môžeš, u každého to je inak, asi podľa pevnosti chlpu, no ja som s tým mala negatívne skúsenosti) Ale ohľadom tvojho problému ti bohužiaľ neviem poradiť čo by bolo vhodné alebo čo je príčina toho. Pokiaľ ťa to veľmi trápi tak zájdi za lekárom alebo neviem kto sa tak špecializuje na chlpy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme