Ono kedysi na tento film bol iný dabing...teraz (asi posledné dva roky) to zmenili na nejaký nový, ktorý stojí ale úplne za hovno...nechápem prečo to akože spravili...veď slovenčina ako slovenčina, nie? Ten prvý, pôvodný dabing bol stokrát lepší...
Milujem sameho doma ale viac jednotku ako dvojku, na jednotke sa ujebavam niekedy aj do placu a dvojku som videla neskutocne vela krat takze aj preto mi jednotka pride smiesnejsia
mna tento film zrejme nikdy neomrzí vsak na nom som vyrastal. A kazdy rok si ho velmi rad pozrem. Aj ked uz viem co pride aj co povedia..Ale tento nový dabing co urobili tak to je nagrc a to sa pocuvat neda. Esteže ho mam stiahnuty s povodnym dabingom
Pozeráme to z rodinou aj niekolko krát do roka (ja aj častejšie) a stále sa nasmejeme. Je to super film, to je jediný film na ktorom sa stále smejem a nikdy ma neomrzí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
pozriem si to aj 5krát v nasledujúcom týždni
Mna najviac bavi dvojka , jednotka a dvojka su stare dobre veci , ale trojka bola uplna sracka aj vsetky po tom.
ale tie grcky potom akože pokračovanie ma už nebavia
aj práve teraz
A celkom znesiem aj tie pokračovania 3 a 4