Zdravím, chcem vyskúšať jedne homeopatika, volaju sa sedatifPC.. lenže neviem, ake to ma učinky a tak.. chcem to uživať najmä kvoli zbaveniu sa úzkosti, trémy, závratov a tak.. prosím, nech sa ozve niekto, kto s tým už má nejaké skúsenosti, budem veľmi vď
Trému ba dokonca aj úzkosť zažíva každý zdraví človek no nie ? zbytočne do seba chémiu pchať mi príde zbytočné..nehľadal si bližšie príčiny tých závratov ?
@vladoko stres si podľa mňa človek vytvára sám v hlave,lepšie povedané vytvárajú ho situácie a skrz ne má človek strach alebo sa necíti najlepšie ,ja to napríklad riešim tak že zatvorím oči z hlboka sa nadýchnem a chvíľku sa snažím vnímať tlkot môjho srdca..samozrejme nie vždy sa dá zatvoriť oči a robiť tu tieto moje hlúposti,ktoré možná pomáhajú len mne,stres sa dá ovplyvniť aj bez toho aby si do seba dával tabletky..neviem môj osobný názor je taký že tie tabletky budú len biznis,vlastne vieš koľko stoja ? neviem podľa mňa je to hlúposť a nepomôže ti to
@relieforsaddist Myslíš si, že to je také jednoduché... ale nieje... skušal som množstvo veci.. ale od kedy som prišiel na výšku, furt len stresy a úzkosť... strašne dačo...
Ja si nemyslím že je to jednoduché...práveže ťa dobre chápem...už som sa nieraz aj povracal zo stresu... ale poviem ti tak že žiadne tabletky či už na predpis alebo nie na predpis mi nepomohli ... žiadne bylinky ani iné kraviny z kt sa aj tento liek o ktorom píšeš skladá ... najlepšie a najťažšie umenie je ovládať svoju myseľ
Tak skús takto spomeň si koľko x si mal stres z niečoho a myslel si si že to nezvládneš a koľko X si to zvládol a nakoniec si si vravel bože veď to nebolo nič hrozné ,len som si vytvoril z komára somára a nakoniec si to hrozné "zviera" rozmixoval svojou mysľou..a potom ten pocit..ten pocit keď dáš skúšku ...spomeň si na ten pocit..ten ti bude dodávať silu (bože dúfam že toto nevypadá tak hrozne
homeopatika su bullshity. Je to nieco ako ked moja kamoska farmaceutka si na skole spravila tabletky, bez akehokolvek ucinka a nafarbila ich peknymi farbickami. Vlastne presne to su homeopatika.
Homeopatika su zalozene na viere v ich ucinok vdaka reklame, cisty placebi efekt, neobsahuju ziadnu ucinnu latku, skus radsej persen forte alebo caj z medovky, cvic.
@chanteuse potvrdili účinok placebo efektu ktorý je silný a vie byť veľmi prospešný. regulérne štúdie potvrdzujúce priamy účinok homeopatík, nevie dodať vládam ani Svetová Homeopatická Komunita ("organizácia združujúca špičkových homeopatov").
a ak toto tvoji učitelia - doktori nevedia rozoznať, tak ehm...
@midnight vidím len bla bla . myslíš,že aj zviera si vie vsugerovať ?
a asi ťažko sa niekedy bude preferovať prírodná alebo homeopatická liečba pred farmaceutickým priemyslom,myslím,že na otázku prečo si vieš odpovedať aj sám.
Ja s tým mam skusenosti. Trepela som nespavosťou zo stresu. Sedatif je nenávykový. Ani by som nepovedala že je to nejaká tabletka. Proste to len cumleš v ústach. Z vlastnej skúsenosti ale viem, že Sedatif ani ďalšie iné veci ťa stresu nezbavia. Ako sa už písalo vyššie, všetko je v tvojej hlave.
@chanteuse
"a asi ťažko sa niekedy bude preferovať prírodná alebo homeopatická liečba pred farmaceutickým priemyslom,myslím,že na otázku prečo si vieš odpovedať aj sám."
hej, a už som to urobil, lebo proste homeopatia je blbosť
@midnight áno,profesori sú hlúpi a ja tiež. myslíš,že radšej budem pozerať na názory nejakého pseudo midnighta než na ludí čo s tým reálne pracujú ?
a netaguj ma už prosím ťa.
@suzanne11 veď hej, to je práve to vtipné, keď majú ľudia rozdielny "názor" na záležitosť ktorá ani nie je diskusiou lebo štúdie hovoria jasne kde je pravda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
napusti si každé ráno pohár vody a pri pohľade do neho si vrav "toto je liek proti úzkosti, tréme a podobne". po dvoch minútach vypi.
gratulujem, práve si užil vlastnými silami vyrobený homeopatický liek.
homeopatika su bullshity. Je to nieco ako ked moja kamoska farmaceutka si na skole spravila tabletky, bez akehokolvek ucinka a nafarbila ich peknymi farbickami. Vlastne presne to su homeopatika.
a ak toto tvoji učitelia - doktori nevedia rozoznať, tak ehm...
a asi ťažko sa niekedy bude preferovať prírodná alebo homeopatická liečba pred farmaceutickým priemyslom,myslím,že na otázku prečo si vieš odpovedať aj sám.
"a asi ťažko sa niekedy bude preferovať prírodná alebo homeopatická liečba pred farmaceutickým priemyslom,myslím,že na otázku prečo si vieš odpovedať aj sám."
hej, a už som to urobil, lebo proste homeopatia je blbosť
"vidím len bla bla"
potom sú hlupáci nielen tvoji profesori
a netaguj ma už prosím ťa.
vyskusaj a potom trep
včetko na svete sa neda odovodnit vedou
pardon mozno som sa vyjadrila trochu necitlivo,
asi mame rozdielny nazor, co uz
su aj študie kt. su v prospech homeopatie, ked budem mat čas prilepim link
takže som ti bola dlžna tie študie,
tu sú:
» www.akademiahomeopatie.sk/vedecke-studie/...
rada nad zlato