Stalo sa vám niekedy že pri vás vypukol oheň?(Či už malý alebo velký..) vedeli ste reagovat? Raz som bola sama s bratom doma-on mal 16 ja 14......hral sa so zapalovačom a pritom sa hojdal na stoličke...nejak sa mu zapalila vata...tusim niečo čistil a tak
ja by som nevedela tak rozumne zareagovat....ani neviem co by som urobila.... a by som zacala revat, ked je ten ohen velky, potom telefon, hasici,......
ja by som asi vedela..dost nahlas kricat..aby iny ludia poculi ze maju nieco rychlo robit hasici...tiii su taki fesaci niektori.....podla mna je to najsexi povolanie na svete
neviem este sa mi to nestalo, ale ja som chytala paniku aj ked som zapla raz zlu platnicku a kedze na nej nic nebolo cely byt smrdel akoby horelo, ja debil som nato davala utierku nech "vsiakne" to teplo
keby horelo..tak by som asi isla po vodu keby to bol ohnik..a keby velky..tak netusim dam vediet az sa to stane
my sme podpalili lavicu...poliali sme ju riedidlom a zapalili...a potom sme uz len vetrali a vetrali a mirne sfetovany z toho riedidla sme spievala vianocne koledy v maji
ked som bola malá a som bola sama doma tak sa mi chytila utierka v kuchyni ako prvé som išla volať mame do roboty čo mám robiť až potom som išla hasiť ale našťastie to dopadlo dobre.
Raz mi na nohavice kamarátka hodila omylom cigaretu a duchaplne som to hasila vínom
Takže reagujem dosť nezmyselne v takýchto situáciach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
dobre si myslim ze si taky sarmantny ako vo Fireman-ovej reklame???
veru najsexi
keby horelo..tak by som asi isla po vodu keby to bol ohnik..a keby velky..tak netusim dam vediet az sa to stane
Raz mi na nohavice kamarátka hodila omylom cigaretu a duchaplne som to hasila vínom
Takže reagujem dosť nezmyselne v takýchto situáciach