mne dosť pomáhajú tie nálepky, ale sú drahé....ale tak pasta ti nič nemôže spraviť, ti to len vysuší a je pokoj Alebo potom mastička herpesin sa tuším volá...
@zirafkaadka nie sú tie náplaste len na herpesy? teda ja to rozlišujem či je to horúčka či herpes aj keď neviem či to tak fakt je. a Na horúčku si dávam len pastu, prejde to rýchlo. To tie herpesy sú iné sračky a to tie náplaste a aj tak dosť dlho to trvá a aj nejaká mastička ale momentálne ju nemám takže názov neviem
ale pasta jo... len to aj trocha hydratuj potom... ja dávam ešte aj alpu a to by sa tiež nemalo ale nenávidím to... a mám predrahý herpasan a bohvieako nepomáha... pasta s alpou lepšie
mne masticky pomahaju dokopy kkt, pomaha mi extrakt z konope - stoji to 2 euri a ucinkuje fantasticky, okrem toho pomahaju aj take skurvene tabletky, co nikde nemaju - su presne na toto, normalne si das jednu albo dve denne a za tri dni mas pokoj, aj ked si to mala cez pol papule.
A najucinnejsie je mat v pohode imunitu, co ti poviem.
Preklinam ten den, ked som byvalu pomuchloval so slovami: "ja to nemavam"....grr
mne sa také veci ako afty, herpesy a iné sračky robia furt... a som odskúšala alpu, náplaste, B kompex a ktovie čo ešte...vraj to je nejakým skrytým vírusom a zníženou imunitou ale tá náchylnosť bude asi vrodená
@mariquittka Prvý krát pri styku s vírusom dochádza často k primárnej infekcii v ústach...a je to hlavne u deciek...a to keď raz dostaneš tak sú ľudia, ktorým sa v tele na to vytvorí imunitná obrana, ale väčšinou sa nevytvorí, takže sa do konca života toho nezbavíš...
@zirafkaadka Ja som to doteraz riešila tak že mám jednu bodku na ústach tak je to horúčka. Keď to bola jedna bodka a o hodinku dve a potom z toho zapálené všetko tak herpes . ďakujem za ujasnenie
@hulahop Keď sa mi naposledy objavila na spodnej pere, vyskúšala som Duac gél (je síce na niečo iné, ale veľmi rýchlo som sa tzv. horúčky zbavila). Iné mi nepomáha, alebo pomáha ale trvá to podstatne dlhšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ja som asi zaostalá, ale neviem, čo je "horúčka na ústach" .
A najucinnejsie je mat v pohode imunitu, co ti poviem.
Preklinam ten den, ked som byvalu pomuchloval so slovami: "ja to nemavam"....grr
Už mám týždeň vyschnutú hubu