Na angličtinu máme robiť prezentáciu na tému "How can technology improve education and work" (Ako môže technológia zlepšiť vzdelanie a prácu).Prosím mohli by ste mi sem napísať pár nápadov,návrhov ktoré by ste tam dali vy??Ďakujem
Týmto sa verejne priznávaš, že si tak nechutne lenivá, že sa ti to nechce vymýšľať, alebo tak strašne hlúpa, že nedokážeš spracovať sama tak primitívne jednoduchú tému?
dal by som tam ze ked je student blby jak mantinel a nevie si spravit domacu ulohu sam tak pouzije internet a na nejakom fore zalozi temu nech mu poradia
@klaudiqaaa niesom nechutne lenivá ani tak strašne hlúpa, keďže mám tú prezentáciu už takmer hotovú.Chcela som vedieť len niektoré vaše názory ktoré tam nemám a mohla by som ich tam doplniť.Takže si prosím ťa na mňa nerob unáhlené názory keď ma vôbec nepoznáš.
» www.techlearning.com/default.aspx?ta... napr. stačí vygoogliť nadpis a máš milión odkazov. a keď chceš byť špeci, tak to napasuj na vašu školu, čo by si zlepšila, nakúpila, doučila učiteľov technologické veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
» tech.ihned.cz/c1-54503710-uce...
a
» tech.ihned.cz/c1-54469460-app...
mne pomohla hlavne pri kontaktovaní sa lebo často zabúdam a potom neviem čo? kde? kedy? ako?
mp3 a podobne mi pomáhajú ked mi čas pri práci pomaly beží
a nové technológie dotykoviek umožňujú čítať celý veľký dokument tak sa dobe využívajú na ťaháky =D
(viac ma takto z fleku nenapadá)
@adsy ďalší z tvojich neúspešných pokusov o podjeb?
» goo.gl/1UvRy...