Čítal som ju iba po anglicky a po češky - neviem ako sa preložila do slovenčiny - takže netuším - v originály a po česky to bolo celkom zaujímavé - ale bolo trocha cítiť že autorke už dochádzali nápady - ešte dobre že sa skončila séria kních o HP-ovi pretože Ďalším dielom by to už nemuselo dobre dopadnúť. Už sa teším na tú encyklopédiu čo má ešte vraj výjsť.
mne sa to vobec nepacilo, bolo to uplne nudne a suche, take krkolomne akoby JKR nevedela co uz s pribehom... niektore veci co som cakal ze sa im bude viac venovat tam vobec neboli. a koniec bol strasne blby proste sklamanie
cakala som trochu viac novych kuziel alebo co.. bolo rozpisovane ze su vo vojne tak to mala byt poriadna vojna.. predsa len je to trochu cudne.. oni tam na nich palili ciernu magiu jedna radost a ti "dobri" pouzivali zaklinadla typu nehyb sa a petrificus tottalus ci ako.. ved kym by to vyslovili tak su desatraz mrtvy... trochu viac kuzel no.. a podla mna mal HP zomriet pretoze ten koniec bol taky happy end.. moc sa mi to tam nehodilo no.. radsej keby zomrel.. ...
podla mna uz to chcela rychlo skoncit. take rozsiahle diela sa tazko koncia...a ten koniec o tom svedci...podla mna je dost zly...az trapy..bez urazky ale to o 19 rokov? to tam nemuselo byt takto
no a prilis dlho sa podla mna zameriavala na tie casti ako stanuju rozkladaju a zas balia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a nieco som aj nepochopila, predsa len original je original. ale rozplakala mna a to mi stači.
je jasne, že nikdy sa to nebude pačiť všetkým.
jednoducho vedela, že si to kúpi veľa ľudí, bude mať prachy a žiť ako kráľovná dokonca života-ona to už podľa mňa nerieši
no a prilis dlho sa podla mna zameriavala na tie casti ako stanuju rozkladaju a zas balia