Už dlhšie na sebe pozorujem jednu hrčku na krku, bolestivú a dnes som si jednu nahmatal aj na druhej strane. U lekárky som ešte nebol. Nemali ste niečo podobné?
podla mna ta obvodna posle k ORL a ten ti da na to nejake lieky, moze to byt zapal (zubu, slinnej zlazy, uzliny, hltanu), alebo hocico ine...ale urcite chod k lekarovi
Nechápem načo to tu riešiš. Tu máš šancu 1:1000 ,ze tu nájdeš lekára Najlepšie spravíš ak ho navštíviš. On už takých hrčiek videl kvantá takže bude vedieť o čo ide. My to tu moc neposudime
@Spixik kedysi som mal podobne problem a mal som bolavu hrcku za uchom..preslo to samo..bol som podla doktora vraj iba prechladnuty..hrcka mi ostala do dnes..ziadna panika a stres..ak sa ti nieco nezda behni k svojmu doktorovi..isto to nieje nic vazne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@puco90 nestraš!
a ak nie, tak si to nechaj pozrieť niekým kto vie niečo o pokožke a zdraví, nech máš istotu a nie iba hádanie ľudí z netu
ale toto sa mi este nestalo