Na zadnej straen krku, pár cm pod uchom sa mi vytvorila hrčka. Je nepohyblivá a na dotyk trochu bolí. Neviem, čo by to mohlo byť a mám strach ísť ku doktorke. Čo by to mohlo byť ?
to môže byť čokoľvek, môže to byť obyčajný pupák, ktorý však nevyhnisá a sám sa stratí (to som tam mala aj ja), ale môže to byť aj hore spomínaná atheroma a to by som už išla k lekárovi, lebo sa budeš zbytočne trápiť (vlastná skúsenosť) alebo čokoľvek...
(btw. prečo som najskôr prečítala hračka na krku? )
tiež si myslím že uzlina.. možno je zväčšená... tiež som si raz nahmatala hrčku na základnej ešte a najprv som sa zľakla, spolužiačka ma hneď vystrašila že mám rakovinu a že zomriem na ďalší deň... a bola to len tá uzlina, no každopádne sa choj uistiť k doktorovi, nikto ti to nepovie lepšie ako on!
kludne to môže byť furunkel alebo aterón. Niečo podobné som mal pred 2 -3 mesiacmi ked sa mi spravila hrčka pod uchom pri sánke... nevšímal som si ju ale bolelo to a neskôr to napuchlo no nechcel som íst k lekárovi no šiel som ... 2 týždne som s tým chodil každý druhý deň ráno na kontrolu a nevedeli čo by to mohlo byť. Nakoniec ma poslali do nemocnice kde mi povedali, že to mám úplne rozsračkované, chytám zápal a ešte pár týždnov kdovie čo by mohlo byť. Na počkanie mi to vyoperovali a potom som celé prázdniny chodil do nemocnice na výmenu drenu. Poviem ty nikdy som nebol spokojneší,že som spravil dobré rozhodnutie a tiež to zo začiatku bola len malinká hrčka
aj ja to tam mam ale taku malinku clovek ma kopu hrciek v krku nemusi sa bat a mam presne tam kde opisujes pokial ta to neboli a nemas to velmi velke sa neboj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
(btw. prečo som najskôr prečítala hračka na krku? )
ale tak teoreticky čokoľvek
každého koho poznám a mal ateróm trpel bolesťami
btw lieky na to? veď to sa len chirurgicky vyberá, nie?