Takže , vzadu na hlave si už asi rok (neviem presne cítim niečo ako hrčku , pri dotyku/stlačení to neboli ale je to tkaé , nepríjemné raz sme sa tom v partii rozprávali s kamarátkou , a jeden chalan povedal že aj on to má. Naozaj má aj on tak istú
tiež to mám a bol som s tým asi pred rokom u doktorky..tá mi to tam pol hodinu ohmatávala jak kebyže to ešte nikdy nevidela a tak ma poslala na rontgen a ešte za nejakým doktorom..a ten povedal že to má každý človek na hlave len niekomu to vytŕča viac,niekomu menej a niekto si to ani necíti...takže je to v pohode ja som si myslel že by to mohol byť nejaký nádor takže som bol dosť v strede ale doktor povedal že to má každý na hlave
ja som to mal keď som bol ešte na základnej a párkrát som s tým bol u kožnej, ktorá mi na to prikladala takú nasiaknutú vatovú tyčinku v nejakom divnom roztoku. Potom to zmyzlo a je to preč...ale myslím, že to nebolo nevyhnutné...teraz mám hrčku na lítku a kašlem už na to
Tú prvú som mal asi rok, potom mi tam vypadali vlasy jednej noci (teda nepamätám si ako sa to stalo a praskla a niečo vytieklo alebo čo... a potom zmizla. A teraz mám druhú.
ja mam taketo hrcky po celom tele... doktorka hovorila, ze su to tukove vankusiky a je to uplne normalne a ze ked chcem si to mozem dat odstranit.. to, ze ma to boli a rastie to uz velmi nepocuvala takze neviem..
@23 , tak ja len dúfam že mi vlasy nevypadajú , už teraz ich mám dosť riedke no a zistila som že niekedy to tak trolinku aj bolí keď si to silnejšie stlačím ... ale tak dúfam že to bude v pohode , aspoň viem že nie som sama s niečim takým
@35danielle twl myslela som si že som jediná xD Ale ako vidím nie , ja to mám už ako dlho , mám to tiež vzadu na hlave na ľavej strane a za uchom , ale mam to take menšie , a ani to moc neboli , uz som sa fakt zlakla ze mam nejaku rakovinu atd xD xD ale ako mam to dlho a nic sa ako nedeje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Tú prvú som mal asi rok, potom mi tam vypadali vlasy jednej noci (teda nepamätám si ako sa to stalo a praskla a niečo vytieklo alebo čo... a potom zmizla. A teraz mám druhú.