najhnusnejsi sen bol ked sa mi snivalo s Jigsawom a ja som nevedel utiect aj ked som nebol priputany proste ked som bezal tak mi to pripadalo ako by som bezal hore Mount Everestom
@JaPavla fuu to je na dlho .... bol som v dakej pivnici a tam boli dvere a za dverami boli zombici pocul som ich zvuk a som aj dvere otvoril a tam boli take tmave chodby daco ako labirint a ludia sa tam stracali dolo to tam len svieckamy osvetlene a vsetko stare steny atd a priseri tam boli vsade mrtvy ludia zozrati ludia dakomu chybala hlava dakomu noha plno zombikov carodenice fuj a ten sen sa mi snival za sebou aj 3 krat neviem ako je to mozne je to este na dlho plno veci sa tam dialo ale zacinalo sa to v tej pivnici co boli jedni stare plechove dvere otvoril som a katastrofa najpr zombici a potom to slo dalej ... divny sen na 23 rocneho ze ? ale nevyberam si sny.
Sprchovala som sa v starej vani (si predstavte takú kúpeľňu ako v hororoch v tých starých budovách kde je uz vsetko rozpadnuté a hrdzavé a špinavé) a z odtoku začala zrazu vytekať nejaká zelená tekutina. Obmotala sa mi nejako okolo nôh a začala ma sťahovať do toho odtoku, cez tú malú dieru a ja som cítila ako sa mi lámu kosti a ako sa mi trhá koža a svaly a vsetko jak ma tam ťahala a potom vsade bola krv ktorá sa sfarbila do zelena a začala ma celú obmotávať a potom som sa zobudila....
on nebol ani najhorší, ale pamätám si ho dodnes, viete ako sú tie reklamy na šampóny čo vám odstránia lupiny? A tam detailný záber na pokožku hlavy?
Tak sa mi raz takto snívalo, až na to, že medzi mojimi vlasmi bol obrovský nechutný hajzlový pavúk. Úplne som videla a cítila ako tie jeho tenké dlhé nožičky cupitajú medzi mojimi vlasmi, zobudila som sa a okamžite som vybehla z postele s tým, že som ho striasala z vlasov, až pri dverách som si uvedomila, že to bol len sen
Ale bolo to fest nechutné
Asi týždeň dozadu sa mi snívalo, že som nezmaturovala z angličtiny. Úplne chápem, že to nezodpovedá väčšinovej predstave hrozivosti, ale tie poctiy v tom sne boli také intenzívne, že mne sa to rovnalo absolútnemu hororu.
bola som v miestnosti kde sa steny zacali stahovat proti mne a ked uz som nimi bola tak stlacena ze mi mali prasknut kosti, zobudila som sa. taku scenu som videla niekde natocenu, uz ani neviem, ci serial, alebo hororovy film
ale ta natocena scena bola aj s prasknutim kosti, nic take, zeby sa ten chudak zobudil tak nebolo bohuzial a bol to dost hnus, este aj prasknutie kosti tam bolo ozvucene a fujha aj zaber nejaky humusny...
taký sen, pri ktorom som si uvedomovala, že v skutočnosti som v posteli a chcem sa zobudiť, ale nedokázala som to...
a ešte som mala sen, ktorý trval asi ani nie pár sekúnd. Sedela som za stolom a počula som taký otrasný, diabolský krik.. vreskot doslova a ten pohár sa z toho rozletel na malé kúsky a potom sa to niečo začalo smiať....... neskutočne hnusný pocit som z toho sna mala
Hm, asi ich bolo viac, ale jeden taký chutný..
Pozerali sme sa s kamarátkou na obrazovku monitora, kde boli nejaké ľadovcové skaly, jednoducho hora.. Priblížilo sa to na nejakého človeka ktorý liezol a zrazu ten človek padol.. a potom som už videla len oskalpovanú hlavu rozbitú, spredu Ale zisťujem, že si to nepamätám poriadne:/
Aj tak bola pre mňa najhoršia nočná mora kreslená. S tým ujom z Herkulesa... (bola som malinkuá)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Tak sa mi raz takto snívalo, až na to, že medzi mojimi vlasmi bol obrovský nechutný hajzlový pavúk. Úplne som videla a cítila ako tie jeho tenké dlhé nožičky cupitajú medzi mojimi vlasmi, zobudila som sa a okamžite som vybehla z postele s tým, že som ho striasala z vlasov, až pri dverách som si uvedomila, že to bol len sen
Ale bolo to fest nechutné
heh, že zrovna tebe a duchovia
a ešte som mala sen, ktorý trval asi ani nie pár sekúnd. Sedela som za stolom a počula som taký otrasný, diabolský krik.. vreskot doslova a ten pohár sa z toho rozletel na malé kúsky a potom sa to niečo začalo smiať....... neskutočne hnusný pocit som z toho sna mala
Pozerali sme sa s kamarátkou na obrazovku monitora, kde boli nejaké ľadovcové skaly, jednoducho hora.. Priblížilo sa to na nejakého človeka ktorý liezol a zrazu ten človek padol.. a potom som už videla len oskalpovanú hlavu rozbitú, spredu Ale zisťujem, že si to nepamätám poriadne:/
Aj tak bola pre mňa najhoršia nočná mora kreslená. S tým ujom z Herkulesa... (bola som malinkuá)