Už dlhší čas má trápi strašný kašeľ
Bola som s tým aj u doktorky lenže ona je blbá a nič mi nepredpísala
Také veci ako Stoptussin som už skúšala ale moc to nepomáha
Takže ak by ste mali nejaké rady alebo niečo tak by som bola rada keby ste mi pomohli
tak zalezi od coho to mas, po chorobe moze kasel trvat aj tyzdne, moze to byt z fajcenia, mozes mat chronicky zapal, alebo ti iba tak drazdi v krku. mna ked drhla tubera, vacsinou pomohli aj obycajne haslerky a ked som raz ze fakt vkuse kaslala v noci mamka mi dala nejaky preexovany codien a ten mi zabral hned ale co nasledovalo potom, to neprajem zazit nikomu, som myslela, ze trochu skapem do rana
Zdravím, jednodznačne odporúčam odber krvi na mykoplazmu pneumaie a chlamýdie... to sú baktérie ktoré sa usádzajú na plucach a sposobuju strasny kasel. Sama som mykoplazmu mala 4x a je to nieco strasne, taky vysilujuci kasel, ze az a ked sa s tym nic nerobi tak sa to len zhorsuje. Predpisuje sa na to Klacyd/Fromilid na 2 tyzdne. Pri chlamydiach sa beru atb až 3 tyzdne.
Takze odporucam ist este raz za doktorkou a nech ti da urobit tieto vysetrenia, pripadne aj rtg pluc a tak.
No tak tej mojej doktorke je to jedno
Minule som mala taký problém že mi opuchlo hrdlo tak že som už nemohla rozprávať,nemohla som jesť ani piť a ani rozprávať
Ona ma poslala domov len tak že to je normálne
Nakoniec som musela ísť do nemocnice a tam povedali že stačilo mi predpísať len antibiotiká a po pár dňoch by to bolo OK.Takže asi tak @danko22
ahoj a skúšala si niečo iné ako Stoptussin?
Treba skúsiť aj íné sirupy alebo niečo, skús sa opýtať v lekárni...alebo pozri si lekáreň na nete... super stránku má pilulka... a nájdeš tam aj na suchý kašeľ.. » www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/... skús cez toto.. nájdeš aj nejakú zľavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Takze odporucam ist este raz za doktorkou a nech ti da urobit tieto vysetrenia, pripadne aj rtg pluc a tak.
Minule som mala taký problém že mi opuchlo hrdlo tak že som už nemohla rozprávať,nemohla som jesť ani piť a ani rozprávať
Ona ma poslala domov len tak že to je normálne
Nakoniec som musela ísť do nemocnice a tam povedali že stačilo mi predpísať len antibiotiká a po pár dňoch by to bolo OK.Takže asi tak @danko22
Treba skúsiť aj íné sirupy alebo niečo, skús sa opýtať v lekárni...alebo pozri si lekáreň na nete... super stránku má pilulka... a nájdeš tam aj na suchý kašeľ.. » www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/... skús cez toto.. nájdeš aj nejakú zľavu