zalezi naco to chces, na co si zvyknuta, kolko mas penazi, od priorit sa to vsetko odvija. v 16 nepotrebujes smartfon ale hracku, takze skor ten iphone asi
Kedze vlastnim 5ku a robim ja ich servis , tak ja si stojim za iphone , a urcite 5 pripadne ak mas fakt dost penazi tak kup najnovsie 5s
preco? Lebo neseka , je rychly , dobry fotak , vela hier v appstore , jednoduche updaty , proste vela veci ,
(Netvrdim ze to ma len iphone, ze ma najlepsi fotak , ale ten to ma vsetko pokope v jednom )
@3 jj, ved vsetko, co robi apple je len hracka, pocnuc iphonom, cez macbooky az po mac pro. a vsetko, co vyrabaju ine spolocnosti je produkt hodny uzivania a vobec nie hracka
Iphone 4 je stary, podla mna uz nemoze konkurovat. Asi by som isiel do Iphone 5. HTC One je fajn, ale ked uz non-apple vec, tak S4. Aj ked Android dehonestuje kazdy fajn produkt s celkom schopnym HW, cize aj tak iphone.
majtelom apple "vyrobkom" - nebudte ovce a nekupujte si veci ktore su tak isto vykonne po technickej stranke ale su 2x drahsie. cely ten bordel ktory sa vola Apple zije len na jednom - debilite ludi.
aky si mas kupit? pokusim sa porovnat ajfon 5s a htc one
HTC: RAM: 2GB; takt CPU: 1,7 Ghz; Displej: 1920 x 1080; 4.7 "; Kamera: 2.1 Mpix; Pamät: 32 GB; Cena: 459 €
iPhone: RAM: 1GB; CPU: 2.4 GHz isplej: 1136 x 640; 4 "; Kamera: 1.2 Mpix; Pamät: 16 GB; Cena: 643 €
myslim si ze kazdy racionalne uvazujuci clovek si vyberie HTC
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
preco? Lebo neseka , je rychly , dobry fotak , vela hier v appstore , jednoduche updaty , proste vela veci ,
(Netvrdim ze to ma len iphone, ze ma najlepsi fotak , ale ten to ma vsetko pokope v jednom )
aky si mas kupit? pokusim sa porovnat ajfon 5s a htc one
HTC: RAM: 2GB; takt CPU: 1,7 Ghz; Displej: 1920 x 1080; 4.7 "; Kamera: 2.1 Mpix; Pamät: 32 GB; Cena: 459 €
iPhone: RAM: 1GB; CPU: 2.4 GHz isplej: 1136 x 640; 4 "; Kamera: 1.2 Mpix; Pamät: 16 GB; Cena: 643 €
myslim si ze kazdy racionalne uvazujuci clovek si vyberie HTC