ahoj dostala som najdeny iphone 4 neriesim kolko ho dotycny mal doma je to´dar.. ked som ho zapla pytal heslo tak som spravila restore DFU cez i tunes podla navodu na youtube a tym ho resetla lenze potom ked za zapol pripojila som ho na wifi a dala tam s
Prave pre toto mam rad Apple, ak to heslo nemas, tak sa ti ho nepodari flashnut, skus sa opytat darcu, ci ho nevie a ak nie, tak by som ten mobil na tvojom mieste prestal pouzivat alebo vyhladal povodneho majitela a vratil mu ho.
@nemamcas mne to vysvetloval kamarat co studuje pravo ze to je nejako tak, ze ked nieco najdes trebars tento iphone, tak si po dobu tusim 6 mesiacov od nalezu jeho drzitelom ale vec ti nepatri zatial by si mal vyhaladavat majitela alebo ho dat na policiu. Pokial si vec ani po takomto snazeni nenajde svojho majitela, tak po tyvh 6tich mesiacoch (tusim 6 ) sa stavas jeho vlastnikom ty
@wuttasi zase naša super legislatíva ktorá sa nedá obísť, ale zdá sa mi, že by to malo ísť na políciu ... mňa to celkom zaujalo, tak som zvedavá, či a čo mi odpíšu z MVSR
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov