@ctrl ja som to započula minule na občianke a potom sme o tom začali otvorenejšie s učiteľkou diskutovať a ona povedala,že to chceli urobiť,ale že to neurobia kvôli tým slovníkom
neviem prečo by sa to malo rušiť, veď by to potom čudne vyzeralo. Si predstav napr toto: "Rozhovor s jedním z najvichitenejších a najzaujímavejších slovenskích autorov" však to úplne bolí niečo také napísať
a keď ja - slušný disgrafik, dokážem používať (väčšinou i/y správne, nemalo by to robiť nikomu zdravému problém
nepočula som a som proti... potom by sa ťažšie rozlišovali vzdelaní ľudia od tých nevzdelaných, ale hlavne, nie sme obmedzení tak načo? Ypsilon je pekné písmeno...
a je to blbosť, aj keby na to mali peniaze, nespravili by to...
a je to hovadina...ak to urobia su ******....nechcem byt vulgarna takto verejne viem kde pisat i/y...a paci sa mi aj i aj y. a nechcem aby sa y zrusilo!!
Predstavte si, že bI sme všade museli písať mäkké I. Veď to bI bol koniec. Ako debil som sa učila slovenčinu a musela som sa naučiť rozlIšovať, kedI sa píše I a kedI Y! Chcem to po starom Nech je aj I aj Y
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
-vynaložila som sedem rokov krvi prelieavania učením sa,kam mám dať tvrdé/mäkké i.
-nedalo by sa to čítať...
a....
už ma nič nenapadá
a trápne! tvrdé Y mám rada, nech zrušia mäkké.
a ani to NECHCEM!
neviem aké by to malo katastrofálne následky keby ho zrušili :S
ale má to jednu výhodu, tí blbí, čo nevedia gramatiku nebudú vyzerať až tak blbo a s tým ja nesúhlasím !
a ak ho zrušia spíšeme birdzácku petíciu proti zrušeniu tvrdého y!
blbý (sg)
blbí (pl)
a potom nebudeš vedieť čo je singulár a čo je plurál :S
a keď ja - slušný disgrafik, dokážem používať (väčšinou i/y správne, nemalo by to robiť nikomu zdravému problém
a je to blbosť, aj keby na to mali peniaze, nespravili by to...
veď to až oči ťahá
@waagbistritz69 to by bola
ja za to nezodpovedám,ale podľa mňa by to nezrušili
@lilushka19 ako vieš?
delica ja viem aj ja mám rada ypsilon
to je svinstvo...
@23 @24 asi priezvisko
a je to hovadina...ak to urobia su ******....nechcem byt vulgarna takto verejne viem kde pisat i/y...a paci sa mi aj i aj y. a nechcem aby sa y zrusilo!!
sin sipal síkorke sipkí sir (až ti to ťahá oči)
aj ja
@bibla žé? presne!
A aj keby bolo by mi to 3
hej?dokázala by si prečítať a v kľude naísať toto:
sipkí sir čo sipal síkorke sin?
A občas by som pri diktátoch nemusel rozmýšľať nad tým, aké i dať, čiže malo by to len svoje +. Aj keď, zvykalo by sa na to zo začiatku trošku ťažko.