Už celý večer sa snažím pripojiť do môjho účtu ako zvyčajne - cez qip. Stále mi vyhadzoval nejaký error, myslela som si, zase im šiblo, tak som išla cez normálne icq, nič. Ale už to trvá niekoľko hodín a mám pocit, že v tom bude iná chyba, keďže nikto z ľ
ono...mohla sa stať jedna nemilá vec....ak si prijala nejaký súbor od niekoho alebo si proste klikla na nejaký link, ktorý Ti prišiel.....tak......si prišla o účet.......skúšala si aj veľké a malé písmená?
vela stastia, skusaj sa napojit vzdy ked ti to nejdde cez qip skus icq alebo mirandu alebo podobnych klientov a po prihlaseni zmen heslo na ine ihned... ked to nieje chyba niekde v tvojom pc ani na servery tak sa ti najskor naburali do uctu
aj ja pouzivam qip a tiez mi takto blbne....ako ja chvilu pockam a pripojim sa znova a ide to...(sice nie vzdy dakedy to fakat blbne ale vacsinoou to ide )
no už druhý deň a stále nič!... ale myslím, že je chyba v qipe, lebo som si vytvorila nový účet a vôbec mi nešlo z qipu naňho pripojiť, ale z icq áno. Horšie je, že ten starý účet nie je spustiteľný z ničoho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov