Čaute,
keďže mám skvelé skúsenosti s iPhonom a jeho prácou, tak som sa rozhodol si na štúdium kúpiť MacBook, aby ma to nelákalo hrať hry a zároveň je to robené na prácu.
Takže vedel by mi niekto, prosím, napísať, že či vám ide AIS na MacBooku?
Ďakujem!
@zimme@Drazoal prečítajte si rôzne príspevky študentov. Niektorým to na OS od Apple nešlo, tak ma zaujíma, ako je to teraz. Pretože to, čo som čítal boli 2-3 roky staré príspevky. Vždy bolo treba niečo preinštalovať/nainštalovať, tak ma zaujíma, že či tento "problém" pretrváva. Navyše windows má iné parametre užívateľského prostredia a iné nastavenia, takže je tu kopec indikátorov, ktoré môžu spôsobiť konečnú nefunkčnosť AIS-u.
A mám také výrobky, pretože sú lepšie než konkurencia, takže svoje prispaté názory si nechaj pre svoje budúce deti, ktorým to nebudeš môcť kúpiť, vďaka. Už ma nebaví, ako si nejakí chudáci, čo majú mobil od výrobcu, čo ani nie je skutočná značka (viď. Xiaomi), myslia, že majú mobil rovnakej kvality a výkonu (alebo lepší). Pýtal som sa na váš názor na Apple produkt? Nepýtal. Ste študenti, ktorí vedia pomôcť? Nie, tak nepíšte.
@iviking ale no neurážaj sa hneď. Pokiaľ viem, tak AIS je obyčajný web ako každý iný a mac by s tým nemal mať nič spoločné či to na ňom funguje alebo nie, to už záleží skôr od prehliadača príp. môže byť problém s certifikátom daného webu čo tiež neni problém macu.
A mna nebavia reči, že Xiaomi neni skutočná značka len preto, že je Čínska a pritom ju nikdy nemali a nesledujú recenzie. Akože wtf? Ty musíš byť dobre včerajší.
@drazoal a povedz mi, čo čakáš... Že vy si sem prídete, napíšete totálne sračky a ja k vám budem milý?! Že keď si napíšeš, že kupovať veci od Apple-u je blbosť, tak ja teraz budem hovoriť, ako ste múdri a máte pravdu? Ste akurát tak slepí, ak nevidíte ako ďaleko je Apple.
@zimme k tomu Xiaomi. Samsung robil to isté, stal sa populárnym, zdvihol ceny (aj kvalitu). Lenže prišli značky ako Xiaomi, tie tiež dávajú lacné veci, do ktorých vložia o niečo lepšie alebo rovnaké komponenty ako napr. Samsung. A až sa stanú populárnymi, tak aj oni zdražia a zas sme na začiatku. Lenže porovnávať to s Apple sa nedá. Je tam iný sofware, chvalabohu. Je takmer nemožné dosiahnuť rovnaký výkon s Androidom, ktorý je robený pre široké spektrum firiem. Toto je dôvod, prečo detaily produktov vyzerajú lepšie, lenže lepšie vyvážené je práve prostredie Apple produktov.
A čo sa týka preberaného problému, tak ten človek, čo to písal chodil tiež na LF a mal Firefox (čo je najlepšia varianta pre AIS) a nešiel mu. Opýtal by som sa jeho, ale je to staré fórum 2 roky a už tam nebol viac než rok a pol.
@iviking prepáč, ale nič o Apple som nepísal, len nevidím dôvod, prečo by váš AIS nemal fungovať na Macbookoch, a ak nejaký je, tak máte dosť nahovno AIS teda, lebo ako píše @7 , univerzitné informačné systémy sú spravidla obyčajné weby. Ale máš pravdu, nie som študent, nebudem sa do toho starať.
Nerád sem píšem, lebo viem, že nikto sem nevie napísať bez toho, aby zanadával na Apple. Nadávajte si doma, mňa to nezaujíma.
Mám dlhoročné skúsenosti so Samsungami (Galaxy S3 a S4, tiež Lenovom), prešiel som si Androidmi a nebol som spokojný. Sranda, že som si kúpil iPhone a som s ním stokrát spokojnejší. Áno, má svoje muchy, ale je ich milionkrát menej, než som našiel u Samsungu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A mám také výrobky, pretože sú lepšie než konkurencia, takže svoje prispaté názory si nechaj pre svoje budúce deti, ktorým to nebudeš môcť kúpiť, vďaka. Už ma nebaví, ako si nejakí chudáci, čo majú mobil od výrobcu, čo ani nie je skutočná značka (viď. Xiaomi), myslia, že majú mobil rovnakej kvality a výkonu (alebo lepší). Pýtal som sa na váš názor na Apple produkt? Nepýtal. Ste študenti, ktorí vedia pomôcť? Nie, tak nepíšte.
A mna nebavia reči, že Xiaomi neni skutočná značka len preto, že je Čínska a pritom ju nikdy nemali a nesledujú recenzie. Akože wtf? Ty musíš byť dobre včerajší.
A čo sa týka preberaného problému, tak ten človek, čo to písal chodil tiež na LF a mal Firefox (čo je najlepšia varianta pre AIS) a nešiel mu. Opýtal by som sa jeho, ale je to staré fórum 2 roky a už tam nebol viac než rok a pol.
Mám dlhoročné skúsenosti so Samsungami (Galaxy S3 a S4, tiež Lenovom), prešiel som si Androidmi a nebol som spokojný. Sranda, že som si kúpil iPhone a som s ním stokrát spokojnejší. Áno, má svoje muchy, ale je ich milionkrát menej, než som našiel u Samsungu.