ty máš skutočne 14?
potom to povedz tatkovi, čo tu tak hrdo hlásaš...
ak je skutočne dobrý a obetavý, doláme mamkine drevené varechy na tebe, lebo jedine takto ťa zachráni od tvojej tuposti
@marcello111 ach jaj idem skočiť z útesu
, nie som neonacista ani dáky výpalník ,opilec ktorý doráža okeny a líže vodku zo zeme . Nekúrim , nehulím a príliš moc nenadávam ( niekedy sa to tak ľudovo hodí iba na koštovku ) nie som žiadny buran . Marcel prečo si taký rázovitý . Veď si chcem prečítať jednu neobyčajne obyčajnú knihu . Otec na mne varechy nelámal lebo nemal dôvod .
Neviem čo si mám o tebe myslieť . Raz si ako slniečko a potom ako osratá konvalinka popri ceste .
@pan-velkomozny
zle myšlienky sa človeku usádzajú v hlave a potom ťa zbytočne rušia v tvojom pokoji duše...
hitler je práve tým, ktorý človeku nič dobre nedá a dobre vieš ako strašne skončili milióny ľudí...
hľadaj tam a to čo ti prinesie osoh pre tvoju osobnosť, pre tvoj rast v duševnej úrovni, jedine to ťa spraví šťastným v živote...
nič v zlom
@marcello111 hľadám to čomu sa chcem vyhnúť ( dosť čudná odpoveď že)
ak ma to fakt nezaujme tak to čítať nebudem .
Ak to bude zaujímavé ( nemysli tým to že sa radujem na vraždách)
tak v tom budem pokračovať .
Inak neviem čo k tomu ešte dodať.
Ale neonacistom neplánujem byť.
rob ako uznáš za vhodné, ja ti predsa nemôžem rozkazovať...
môžem ťa však upozorniť, nerob to...
ale ak sa niekto dokáže na toto hnevať, potom je niekde chyba...
ja som tiež nie bez chyby a x razy som si nechal poradiť a koruna z hlavy mi nespadla
Ja som kusok z nej prečítal.
Vela vecí bolo takych ze som rozhodne nesúhlasil.
Ale treba uznat ze vela veci bolo zaujimavych a jeho myslienkove pochody ma neraz prinutili zamysliet sa.
Hitler bol mozno psychopat. Ale napisat ze to nema ziadny intelektualny obsah je picovina na n-tú.
@12 nekuris? a nie je ti v zime chladno?alebo, akoze, momentalne nekuris? aj to je dost odvaha, uz je celkom zima
a inac zajo (marcello) je cisty naruseny blazon, s nim sa vobec neoplati diskutovat
@marcello111 Nemyslíš že práve toto je to čo brzdí rozvoj človeka? Ked mu niekto nadiktuje "toto čítaj,počúvaj a k tomuto sa ani nepriblíž,lebo bude zle,varechou po riti". Nie som zástanca nacizmu,ja ako cigán som asi ten posledný,kto by tu išiel glorifikovať Hitlera ale ved nech si každý urobí sám názor,lebo ak sa niečo tak tabuizuje,tak človek nepochopí,čo je to zlo,lebo ho nevníma do hlbky,iba ako povrchnú nálepku. @Lipov ý čaj ved hod ten preklad aj sem,nech si prečíta každý,kto má záujem
@riddler
gratulujem, prijemny zážitok pri čítaní hitlera....
a až budeš mať voľakedy deti, tak im nič, ale nič nevysvetľuj, nech ti trebars aj dom zapália, veď prečo nie, oni predsa spoznávajú čo je dobré a čo zle....
tak to aj v tom svete vyzerá, presne podľa tvojich myšlienok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
mozno ked budem starsia
potom to povedz tatkovi, čo tu tak hrdo hlásaš...
ak je skutočne dobrý a obetavý, doláme mamkine drevené varechy na tebe, lebo jedine takto ťa zachráni od tvojej tuposti
naveky...
aspoň to riadne napíš ty chuligán jeden....
ok Paťko
, nie som neonacista ani dáky výpalník ,opilec ktorý doráža okeny a líže vodku zo zeme . Nekúrim , nehulím a príliš moc nenadávam ( niekedy sa to tak ľudovo hodí iba na koštovku ) nie som žiadny buran . Marcel prečo si taký rázovitý . Veď si chcem prečítať jednu neobyčajne obyčajnú knihu . Otec na mne varechy nelámal lebo nemal dôvod .
Neviem čo si mám o tebe myslieť . Raz si ako slniečko a potom ako osratá konvalinka popri ceste .
zle myšlienky sa človeku usádzajú v hlave a potom ťa zbytočne rušia v tvojom pokoji duše...
hitler je práve tým, ktorý človeku nič dobre nedá a dobre vieš ako strašne skončili milióny ľudí...
hľadaj tam a to čo ti prinesie osoh pre tvoju osobnosť, pre tvoj rast v duševnej úrovni, jedine to ťa spraví šťastným v živote...
nič v zlom
ak ma to fakt nezaujme tak to čítať nebudem .
Ak to bude zaujímavé ( nemysli tým to že sa radujem na vraždách)
tak v tom budem pokračovať .
Inak neviem čo k tomu ešte dodať.
Ale neonacistom neplánujem byť.
môžem ťa však upozorniť, nerob to...
ale ak sa niekto dokáže na toto hnevať, potom je niekde chyba...
ja som tiež nie bez chyby a x razy som si nechal poradiť a koruna z hlavy mi nespadla
načo sa hnevať?
to je všetko odo mňa, nerád by som ťa zdržiaval od toho čítania...
Vela vecí bolo takych ze som rozhodne nesúhlasil.
Ale treba uznat ze vela veci bolo zaujimavych a jeho myslienkove pochody ma neraz prinutili zamysliet sa.
Hitler bol mozno psychopat. Ale napisat ze to nema ziadny intelektualny obsah je picovina na n-tú.
strasne si ma pobavil na "osrata konvalinka popri ceste" DDD
a inac zajo (marcello) je cisty naruseny blazon, s nim sa vobec neoplati diskutovat
@Lipov ý čaj ved hod ten preklad aj sem,nech si prečíta každý,kto má záujem
gratulujem, prijemny zážitok pri čítaní hitlera....
a až budeš mať voľakedy deti, tak im nič, ale nič nevysvetľuj, nech ti trebars aj dom zapália, veď prečo nie, oni predsa spoznávajú čo je dobré a čo zle....
tak to aj v tom svete vyzerá, presne podľa tvojich myšlienok
zatiaľ je to zaujímavé