nah, no ja som ho nerobila, robila som CAE, ale dost spoluziakov ho robilo, a ti vobec nemali problem, ale tak nas na to na bilingvali pripravovali.... kazdopadne s CAE je to dost podobne cize dobre radim furt dookola si robit testy.
slideshare.com to je stranka s kopami studujnych materialov, naskenovane knihy si tam vyhladaj. ked sa registrujes mozes si ich stiahnt, ja som sa odtial ucila. aj appky som videla na ucenie sa slovicok a roznych cviceni na IELTSy a podobne.... cizeee tak.
Náročnosť záleží od toho, aký výsledok chceš dosiahnuť a aká je tvoja úroveň angličtiny. Ja som mala overall 7.5, na writingu sme mali niečo primitívne, už si nepamätám čo, ale strašne som to dokašľala. Speaking sa mi točil okolo témy "crowded places".
Hlavne si rob čo najviac testov, aké nájdeš a všetko na čas - tie testy by boli oveľa jednoduchšie, ak by tam nebol časový stres. Rozdeľ si tú hodinu na reading - 15 minút na prvý, 20 na druhý a 25 na tretí. Writing to isté - 20 minút na opis grafu, 40 minút na essay. Píš, čítaj a rob listeningy do nemoty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
slideshare.com to je stranka s kopami studujnych materialov, naskenovane knihy si tam vyhladaj. ked sa registrujes mozes si ich stiahnt, ja som sa odtial ucila. aj appky som videla na ucenie sa slovicok a roznych cviceni na IELTSy a podobne.... cizeee tak.
Hlavne si rob čo najviac testov, aké nájdeš a všetko na čas - tie testy by boli oveľa jednoduchšie, ak by tam nebol časový stres. Rozdeľ si tú hodinu na reading - 15 minút na prvý, 20 na druhý a 25 na tretí. Writing to isté - 20 minút na opis grafu, 40 minút na essay. Píš, čítaj a rob listeningy do nemoty.