Už dlhšie čítam na internete konšpiračné teorie o iluminátskych znakoch, symboloch vo filmoch, textoch pesničiek a videoklipoch. Samozrejme, sú to len konšpirácie a nemusí to byť vôbec pravda, no je to veľmi zaujímav
moje jediné znalosti o Iluminátoch sú tie, ktoré som počula vo filme Tomb Raider a Anjeli a démoni.... neverila som tomu, hoci tie videá čo si sem zavesil vyzerajú dôveryhodne... no neviem...
pri slobodomurároch som natrafil aj na iluminátov, ktorí údajne zvnútra ovládli slobodomurárske lóže. Keďže slobodomurári sú existujúci spolok, je vysoko pravdepodobné, že medzi nimi prežili aj nasledovníci iluminátov a úplne ich ovládli.
Tažko povedať, kam až môže siahať ich moc. Oni si všetko okolo seba taja, k informáciám sa nedá dostať. Avšak iluminátom, resp. slobodomurárom sa pripisuje viacero historických faktov, ťažko to však dokázať. Vznik USA, októbrovú revolúciu, úmrtia politikov (americkí prezidenti), spevákov a pod. majú vraj na svedomí oni.
Navyše speváci v kombinácii s masmédiami sú skvelou cestou k ovplyvňovaniu ľudí. Speváci svojou tvorbou vplývajú na ľudí a vnucujú nám tak nový trend v umení, televízie prinášajú podstrčené správy a my ako konzumná spoločnosť to berieme a kriticky sa nad tým nezamýšľame. V takej Amerike priemerný občan USA verí všetkému, čo je v telke. A takýchto ľudí oni potrebujú.
Môžeme predpokladať, že sú napojení aj na bankárov, ktorí riadia svetovú ekonomiku. Takto ovládnu svet a nastolia novus ordo seclorum, teda ich nový svetový poriadok.
hmm, myslím, že človek čo robil tie videá, je trošku paranoidný, ale nič nieje vylúčené, možné to je ... ale myslíš, že by takto išli na ľudí ? tie decká čo fandia týmto všetkým ani nevedia čo tie gestá znamenajú ... ich zaujíma hudba, a čo má ta osoba na sebe ...
sorry, ale v tom poslednom videu mi proste veta : "yes we can" nejak nesedi na vetu "tahank you Satan" ked uz tak by mi tam namiesto SATAN sedelo SAINT-akoze svaty..ale to by nebolo dost "bu bu bu"
kazdopadne tvorcovia videa-toho posledneho veria tomu, ze v Neverlande bol duch Michaela..pretoze ho zavrazdili..ak sa teda naozaj Iluminati zbavuju nepohodlnych ludi, ktori sa rozhodli rozpravat prislis vela, tak by po svete behalo neskutocne mnozstvo duchov...
verim tomu, ze niektore organizacie stoja za spevakmi a podporuju ich a oni zase nenapadne v piesnach, alebo stylom obliekania presadzuju a siria zaujmy organizacie...
ale čo je moc je moc ludia....
verit tomu, ze Iluminati vytvorili alebo nasadili na ludi AIDS, tak sorry..ale HA-HA
Inak ľudia, prečo považujete slobodomurárov za zlo?
Čítali ste vôbec o ich histórií a vzniku. Slobodomurári boli slobodní murári, niečo ako architekti v dnešnom ponímaní, ktorí nepatrili žiadnemu kráľovi, lebo boli tak inteligentní a šikovní, že boli rešpektovanou kastou, ktorá stavala rôzne katedrály a pod, čo bežní ľudia nevedeli. Proste boli niečo ako dnešné celebrity v stredoveku.
Cirkev ich neznášala, lebo slobodomurári hlásali slobodu myslenia, pokrok, vzdelanosť. A to sa cirkvi nepáčilo a začala hlásať, ako sú slobodomurári zlí.
Uvedomte si jednu vec - slobodomurári sú čosi ako exkluzívny spolok bohatých ľudí - a bohatí ľudia majú moc, a teda logicky tým pádom slobodomurári "majú vplyv na dianie vo svete", nie preto, že sú tajní spolok, ale proste logicky, sú to bohatí ľudia, ktorí zdedili veľké majetky a tak majú logicky moc.
To je proste mýtus, ako ovládajú svet. No a čo? U nás sú politici, bankári, veľkí podnikatelia, ktorí proste majú logicky moc, lebo sú bohatí a silní - a je logické - že takíto ľudia ovládajú svet
Ludia sa boja toho comu kokot rozumeju... nepouzivam pri takychto prilezitostiach vulgarizmy, ale tomuto skutocne kokot rozumiete... Radsej sa tym nezaoberajte a neinspirujte paranoidnych schizkarov...
to je blbost s tou lady gaga. niekdo jej zavidi popularitu tak si vymysla take pic... ze 2 dogy su simbol nejakeho egypskeho boha a orgie a bla bla... to kazdy kto roby orgie je sektar?
@tomas to je fakt, že ich vznik a pôsobenie bolo myslené dobre...aj boli dobrí. Potom však k nim prestúpili mnohí ilumináti, ktorí boli vyložene proti cirkvi a mali svoje nekalé úmysly. Infiltráciou k slobodomurárom prežili a my len môžeme tipovať, či majú naozaj taký vplyv alebo nie.
Proste toto sú a vždy budú len konšpirácie, avšak určité dianie vo svete sú ako indície. Čím viac týchto indícií je, tým viac je vidno, že sa deje niečo nekalé.
ludia, pocuvajte Tomasa, nie svoj pudovo dany strach
nam na prednaske jeden sociolog hovoril, ze pre niekoho je PRIRODZENE HADZAT VSETKO NESTASTIE SVETA NA Fica, pre niekoho ineho na bosorky, Busha, malych zelenych muzickov...............
..........to je prirodzena sucast ludskej povahy a este je PRIRODZENE ROZDIELNE SI VYKLADAT JEDEN A TEN ISTY SYMBOL
co je pre jedneho svate, je pre ineho ciste ruhanie..............
a jeden moj kamarat hovori, ze tych, ktori skutocne tahaju nitky, nevidno vobec
Lady GaGa chce byť zaujímavá imidžom (imidž je nanič, počúvaj smäd ), proste keď je niekto iný, hneď je zaujímavý.
ale fakt sú pútavé tie pripodobnenia...som zvedavý, či to bude pokračovať v jej kariére.
každopádne môj názor je, že aj keby sme tu o tom donekonečna rozprávali, pravdu nenájdeme. Ak aj nájdeme, nebudeme vedieť, že sme ju našli . Síce je to strata času, ale aspoň sa dozvieme nové veci...tak som zvedavý, čo sa sem ešte pridá
akurat vcera mi ich jeden kamarat spominal cize do vcera som vobec netusila ze to existuje. haluz ze dnes sa tu zjavilo toto. je to prinajmensom zaujimave a podla mna aj pravdepodobne
no dobre, už viem, čo je to ten bafomet ... ale vraj je to zas len dáka teória .... šak chce byť in, no čo ... a to s tým "POKE-HER-FACE" mi príde absolútne stupídne....
Keby to aj bola pravda, čo samozrejme nie je, tak by to bolo podľa mňa super a nie niečo z čoho treba mať strach Ale je mi jasné že v stredoveku by ju už dávno upálili A Jacksona tiež.. vlastne asi tak polku planéty Asi im je smutno za starými časmi, tak len šíria takéto bludy po nete
O iluminátoch som počula len z filmu Anjeli a démoni... Nikdy som nevedela čo tie znaky, na ktoré je upozorňoané vo videách, znamenajú. A možno je to len mediálny ťah aby Lady Gaga tak skoro nezmizla z našich obrazoviek
Čítala som už o tom a v klipoch Rihanny či Lady Gaga sú podobnosti až priveľmi podobné... podľa mňa to nie je náhoda strašne veľa spevákov v textoch piesní spomína Rain Mana čo má byť meno diabla alebo démona, ktorý im prinesie slávu a peniaze... zoberte si napríklad Tupac Shakur a jeho posledný album predtým než bol zabitý... The Don Killuminati: The 7 Day Theory ... rozložte si to slovo killuminati = kill illuminati a bol zavraždený... a vražda je doteraz neobjasnená... myslíte že to bola náhoda alebo to bolo všetko naplánované.... nehovorím že to je 100% pravda ale niečo zvláštne na to je!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
(hey people, get a life)
pri slobodomurároch som natrafil aj na iluminátov, ktorí údajne zvnútra ovládli slobodomurárske lóže. Keďže slobodomurári sú existujúci spolok, je vysoko pravdepodobné, že medzi nimi prežili aj nasledovníci iluminátov a úplne ich ovládli.
Tažko povedať, kam až môže siahať ich moc. Oni si všetko okolo seba taja, k informáciám sa nedá dostať. Avšak iluminátom, resp. slobodomurárom sa pripisuje viacero historických faktov, ťažko to však dokázať. Vznik USA, októbrovú revolúciu, úmrtia politikov (americkí prezidenti), spevákov a pod. majú vraj na svedomí oni.
Navyše speváci v kombinácii s masmédiami sú skvelou cestou k ovplyvňovaniu ľudí. Speváci svojou tvorbou vplývajú na ľudí a vnucujú nám tak nový trend v umení, televízie prinášajú podstrčené správy a my ako konzumná spoločnosť to berieme a kriticky sa nad tým nezamýšľame. V takej Amerike priemerný občan USA verí všetkému, čo je v telke. A takýchto ľudí oni potrebujú.
Môžeme predpokladať, že sú napojení aj na bankárov, ktorí riadia svetovú ekonomiku. Takto ovládnu svet a nastolia novus ordo seclorum, teda ich nový svetový poriadok.
a kedze pravdu sa nedozvieme tak to nema zmysel riesit..
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
Zaujima že...
kazdopadne tvorcovia videa-toho posledneho veria tomu, ze v Neverlande bol duch Michaela..pretoze ho zavrazdili..ak sa teda naozaj Iluminati zbavuju nepohodlnych ludi, ktori sa rozhodli rozpravat prislis vela, tak by po svete behalo neskutocne mnozstvo duchov...
verim tomu, ze niektore organizacie stoja za spevakmi a podporuju ich a oni zase nenapadne v piesnach, alebo stylom obliekania presadzuju a siria zaujmy organizacie...
ale čo je moc je moc ludia....
verit tomu, ze Iluminati vytvorili alebo nasadili na ludi AIDS, tak sorry..ale HA-HA
To je 1776, lol ako dostali tých 666?
a tá päťcípa hviezda? kde má pravidelnosť? Satanistický znak je päťcípa hviezda, ktorej vrcholy tvoria pravidelný päťuholník, lol
niektoré veci už sú prehnané.
aj v tých videách niečo bolo cítiť, že je nasilu.
Každopádne však verím, že existujú ľudia, ktorých cieľom je jednotná vláda nad svetom.
Čítali ste vôbec o ich histórií a vzniku. Slobodomurári boli slobodní murári, niečo ako architekti v dnešnom ponímaní, ktorí nepatrili žiadnemu kráľovi, lebo boli tak inteligentní a šikovní, že boli rešpektovanou kastou, ktorá stavala rôzne katedrály a pod, čo bežní ľudia nevedeli. Proste boli niečo ako dnešné celebrity v stredoveku.
Cirkev ich neznášala, lebo slobodomurári hlásali slobodu myslenia, pokrok, vzdelanosť. A to sa cirkvi nepáčilo a začala hlásať, ako sú slobodomurári zlí.
Uvedomte si jednu vec - slobodomurári sú čosi ako exkluzívny spolok bohatých ľudí - a bohatí ľudia majú moc, a teda logicky tým pádom slobodomurári "majú vplyv na dianie vo svete", nie preto, že sú tajní spolok, ale proste logicky, sú to bohatí ľudia, ktorí zdedili veľké majetky a tak majú logicky moc.
To je proste mýtus, ako ovládajú svet. No a čo? U nás sú politici, bankári, veľkí podnikatelia, ktorí proste majú logicky moc, lebo sú bohatí a silní - a je logické - že takíto ľudia ovládajú svet
Proste to tak je....
Chesus...
Proste toto sú a vždy budú len konšpirácie, avšak určité dianie vo svete sú ako indície. Čím viac týchto indícií je, tým viac je vidno, že sa deje niečo nekalé.
nam na prednaske jeden sociolog hovoril, ze pre niekoho je PRIRODZENE HADZAT VSETKO NESTASTIE SVETA NA Fica, pre niekoho ineho na bosorky, Busha, malych zelenych muzickov...............
..........to je prirodzena sucast ludskej povahy a este je PRIRODZENE ROZDIELNE SI VYKLADAT JEDEN A TEN ISTY SYMBOL
co je pre jedneho svate, je pre ineho ciste ruhanie..............
a jeden moj kamarat hovori, ze tych, ktori skutocne tahaju nitky, nevidno vobec
tu je o tom taky minidokument
Je náhoda, že GaGa často zobrazuje Baphomet?
Samozrejme, neverím, že GaGa je diabol, ale o čo tej žene kurva ide?
Lady GaGa chce byť zaujímavá imidžom (imidž je nanič, počúvaj smäd ), proste keď je niekto iný, hneď je zaujímavý.
ale fakt sú pútavé tie pripodobnenia...som zvedavý, či to bude pokračovať v jej kariére.
každopádne môj názor je, že aj keby sme tu o tom donekonečna rozprávali, pravdu nenájdeme. Ak aj nájdeme, nebudeme vedieť, že sme ju našli . Síce je to strata času, ale aspoň sa dozvieme nové veci...tak som zvedavý, čo sa sem ešte pridá