našťastie v pohode úlohy sme vychytali podaktorí, medzi, ktorými som bol aj ja ovšem ...napr. ako v 5proti5, niektorých dobre ponížili spevom, strkaním hláv do múky a pod. ...ale tak ide o to, aby sa to verejnosti páčilo, čo sa aj podarilo
tak na našej škole sa nerobia hentie kraviny, trieda (buď celá alebo skupinky/jednotlivci) si má pripraviť nejaký program a keď si nepripraví, až potom im dajú robiť úlohy, ale to maximálne že kačací tanec s profesorkou alebo že ho kŕmia jogurtom a majú šatku na očiach...nič nechutné sa nežere ani nedávajú nič na nikoho
Napr. tento rok máme v jednej prváckej triede chalanov čo majú kapelu tak budú hrať
To mi príde ako decentnejšia zábava..
@smartboy to určite 100 percentne je to lepšie ako keď sa moji spolužiaci hrali na tohto ročnej imatrikulácií (ejakulácií ako to slušne pomenoval môj brat so spolužiakmi) piatakov že vedia breakdance a skončilo to zlomeným prstom a strápnením našej triedy na zvyšok roka
mali sme teraz v piatok ale fajne bolo... prv sme išli na pochod mestom s tretiakmi v župane a gumákoch, potom do dekáča, kde sa to celé oficiálne začalo... tam potom postupne všetkých prvákov volali na pódium a dali im splniť nejakú úlohu... myslela som, že to bude niečo riadne šibnuté, že nás dokonale strápnia, ale nakoniec to dopadlo v pohode, super bolo neboj, pokiaľ do vás nebudú hádzať vajíčka alebo nevylejú vedro vody alebo ešte dačo horšie, tak sa nemáš čoho báť
No ja si myslím, že na tom nieje nič strašné. proste ide len o to niečim si prejsť aby si akože patrila k ostatným. ja som sa napríklad na našich veľmi zabávala. Všetci máme na to najlepšie zážitky. Aj na intrákové aj na školské. V utorok idem jedni moderovať pre naše nové prváčky a viem, že to naozaj nie je až také stašné, len s astaršie obleč, aby si sa mohla pokojne zabaviť a nemyslieť na to čo si zašpiníš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
nejake ulohy sme tam mali akoze male sutaze a kto prehral dostal do tvare slahackovym tanierom
a vsetci sa tvarili ako je to hrozne zabavne
Napr. tento rok máme v jednej prváckej triede chalanov čo majú kapelu tak budú hrať
To mi príde ako decentnejšia zábava..
Tak to je dosť nepríjemné