posadili nás štyroch.. dvaja chlapci dve baby.. chlapec - dievča oproti sebe.. (mimochodom poznali sme sa pár týždňov len) .. najprv zaviazali oči jednému.. a ten musel namočiť banán do kečupu a tomu čo sedel oproti.. ho musel ním nachovať.. a potom naopak.. bol to hnus.. ale inak ostatní nemali dáke zlé alebo "ponižujúce" úlohy.. také normálne..
musel som pred celou školou "dať otčenáš" a potom som holil balóny, čo mi celkom išlo ..a keď všimli, že mi to išlo, tak do mňa drgli a bol som "trošička od peny" ..nič strašné ..
imatra bola super vec ako sme všetci kecali , že sa z nej vyvlečieme tak tak sme teraz radi , že sme tam boli ! netreba si to nechať ujsť , budete mať na čo spomínať ja som spievala čaba neblázni
dokopy nič, mali sme desať rokov, mali sme voliť misáka a každá musela hlasovať ale bolo to verejne a žiadna z nás nechcela, tak to akosi vyhral ten posledný, lebo sme zdvihli ruky, aby sme odhlasovali teda
a bolo to o ničom, lebo sme boli malí, vtedajších štvorročákov balili do hajzelpapiera ako múmie a potobne, to bolo zaujímavejšie
mna to čaká o par tyzdnov možno aj skor ... ale dost sa toho bojím bude pekny trapas.. kamoška vravela že oni si napr vybrali jedneho chalana a jednu babu.. medzi nich dali sklo, a na to už neviem či šlahačku alebo proste z obidvoch strán dačo dali a oni to museli zlíízať áá
Najskôr som spolužiakovi musela prepchať vajíčko cez nohavice a on mne cez tričko. Potom som musela fúkať múku (a bola som veľmi pekná . A potom mi o hlavu rozbili vajíčka a na vlasy vyliali ten humus, čo sme na začiatku museli jesť, ešte mi tam jebli šlahačku a tuším aj múku Do teraz nadávam
natreli mi celú tvár indulonou a poprilepovali na to peniaze...mala som robiť ksichty, až kým všetky tie peniaze nespadli nebolo to zase až také strašné
na výške sme nemali, ale na strednej nám pomaľovali ksichty (mne na elvisa), na to nacapili perie, potom sme museli pobozkať topánku "pánovi riaditeľovi", strčiť prst do niečoho - dúfam, že to fakt bolo len želé, a na záver sa museli napiť z niečoho čo chutilo ako víno s cesnakom
ochutnavanie jedla so satkou na ociach, jedenie pudingu z plienky, chalanom depilovali nohy s depilacnymi pasikmy(jedine, co stalo zato nebolo to nic take hrozne, ani zabavne..keby som vedela ake to bude, tak tam ani nejdem..
mňa vybrali spievať Hafananu. bolo to trápne a smiali sa na nás ale nakoniec som bol najlepší z tých, čo tu úlohu ešte robili a tak som pre našu triedu získal body.
u nás si vyvolali po menách skupinku ľudí, zviazali im oči..a na fúriku ich popresúvali za takú plachtu (opona) a tam im nastriekali vlasy na zeleno alebo ružovo.... potom vyvolali druhú skupinku ľudí, dali ich do dvojic a na kolená oproti sebe..a držali im jablko a museli sa zahryznúť obaja...a potom zvyšok...opečiatkovali rôzne na tvár alebo ruky pečiatkou školy + ešte niekomu nastriekali vlasy...a potom sme prisahali tie pravidlá typu, požičiam staršiemu bez hundrania šk. pomôcky a bbla bla.... bolo to celkom zaujímavé a rozhodne strach so zábavou oplatí sa ísť
my sme robili tiež dobrú imatrikulu...úlohy typu...ako sa tvári študent pri písomke? a musel zjesť citrón... také zábavne
fuuuuu oni vyberali nahodne prvakov na podiume,nastastie mna nevybrali na nic aa ptm isli vsetci prvaci na podium a tam nam len volaky krem na topanki dali na xicht vsetkym
Pokiaľ sme čakali na to, kým nás vpustia do jedálne, kde sa mali imatrikulačky konať, tak chodili pomedzi nás v tom rade, písali po nás rúžmi, striekali holiacu penu prípadne natierali medom. Vnútri sme potom dostali na zjedenie piškót namočený v octe (jedna z najnechutnejších vecí aké som kedy jedla xD). Potom sme mali predviesť nejakú scénku. Imitovali sme učiteľov a doteraz na naše predstavenie všetci spomínajú Nechápem ľudí, čo nejdú na imatrikulácie. Veď je to celkom sranda
Rúž, múka, voda, cukor, lak na vlasy, strapatenie vlasov a následné pchanie tam nejakých šnúrok a vrecká na odpadky na našich telách a potom tie súťaže, do ktorých som sa radšej nezapojila.
A teraz sa pohrávam s myšlienkou, čo urobíme terajším prvákom.
moje si napamätám, bo to bolo dávno, ale kamarátka musela chalanovi z tváre olizovať pikao...so zaviazanými očami...odvtedy to neje alebo niektorí si museli sadnúť na lavicu na šmirgeľ a ošmirgľovať v podstate zadkom lavicu vyzeralo to vtipne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
teraz idem na výšku
A na druhej ešte len budú... ale silno pochybujem, že na ne pôjdem
a bolo to o ničom, lebo sme boli malí, vtedajších štvorročákov balili do hajzelpapiera ako múmie a potobne, to bolo zaujímavejšie
Najskôr som spolužiakovi musela prepchať vajíčko cez nohavice a on mne cez tričko. Potom som musela fúkať múku (a bola som veľmi pekná . A potom mi o hlavu rozbili vajíčka a na vlasy vyliali ten humus, čo sme na začiatku museli jesť, ešte mi tam jebli šlahačku a tuším aj múku Do teraz nadávam
zaviazali nám so spolužiakom nohy na 3, a museli sme skočiť na balón.........
a potom nás pomaľovali rúžmi
to maľovanie na tvár je u nás tradícia..............
my sme robili tiež dobrú imatrikulu...úlohy typu...ako sa tvári študent pri písomke? a musel zjesť citrón... také zábavne
A teraz sa pohrávam s myšlienkou, čo urobíme terajším prvákom.