spacham samovrazdu...nemozem takto zit. zit v tele v ktorom zit nechcem. to sa neda! proste nedokazem sa s tym zmierit. dufam ze v dalsom zivote budem nieco velke.
ale este pockam. pockam na konec sveta a ked sa v ten datum nic zasadneho nestane t
aha takže vy si myslíte že ked niekto napíše alebo povie že spácha samovraždu že automaticky to znamená že nie. no nič. to je vaša vec.
ale aj tak- pre jedného úbohého človeka sa predsa svet nezrúti. a smutno bude iba mojej rodine, nikomu inemu pretoze ziadnych priatelov nemam. akorat este vseci budu radi ze ten maly špunt konecne zdochol.....ale to mne uz moze byt jedno ked budem po smrti.
ale pokazim vam radost - este sa zabijat nejdem. pockam ci 21.12.2012 sa nieco na svete skutocne zmeni a ak nie ak vsetko bude ako po starom tak sa zabijem, teraz este nie.
tak sa potom (az po konci sveta ked nebude) pripravte na meskanie vlakov a ked budu meskat (neviem ako dlho meskavaju ked sa niekto hodi pod vlak) tak nenadavte ze meska ale spomente si na toto ako ste pisali ze "keby som to chcel urobit tak sem nepisem..."
Prečo to píšeš sem? Čakáš že ťa budeme prosiť na kolenách aby si to nerobil alebo čo? Máš 17 rokov ešte môžeš veľa toho zmeniť tak sa tu prestaň ľutovať a niečo so svojim životom rob. Myslíš že samovraždou niečo vyriešiš? Skús myslieť aj na svoju rodinu, čo by potom prežívali.
Ďalší samovrah? Alebo len človek, čo si potrebuje pýtať pozornosť za každú cenu? Poviem ti jednu vec - ak by si naozaj chcel spáchať samovraždu, už by si to urobil a nehľadal výhovorky ako "počkám na koniec sveta" .
A ak nie si spokojný žiť vo svojom tele, ale vždy je tu možnosť plastiky.
si sebec, to bude príčina, prečo nemáš priateľov je to hrozne sebecké, myslieť si, že samovraždou vyriešiš len svoje problémy, ľuďom okolo skomplikuješ život, zarial čo si budeš poletovať po obláčikoch!
a vtieraš sa do pozornosti, čo značí, že chceš na seba upútať pozornosť, pretože nemáš priateľov. Riešenie: nebuď sebec
Vy ste tu hrozní niektorí... Viem, že keď on tu založil o tomto fórum, tak je to riadna somarina, ale vy ho ešte aj tak podporujte a smejte sa mu...
Chapče, chceš spáchať samovraždu? Či to myslíš vážne, alebo nie, uvedom si však, že potom pokoj nebude! Ani tvoja rodina nebude mať pokoj a akurát im ublížiš a ani ty nebudeš mať po smrti pokoj!
Nemáš kamarátov? Nemám ani ja ich milión, ale mám Boha a mám jedného ozajstného kamaráta, ktorý je ale vzdialený 300 km a mám rodinu. Skús sa zamyslieť nad sebou a nie vždy hľadaj chybu v druhých, možno si to práve ty, ktorý sa uzatvára do seba. Skús sa lepšie rozhliadnúť a nájsť pekné veci tohto života... Ver mi, je ich veľa, závisí len od teba, či ich chceš vidieť, alebo chceš vidieť len to čierno života.
Nie, on nechce spáchať samovraždu, inak by to už urobil, ale píše sem, lebo je asi až tak zúfalý, že nevie čo robiť. Niektorí by ste sa mali uvedomiť, čo sem píšete, veď neviete, čo prežíva, aj keď vám sa to môže zdať hlúpe, banálne, každý sme iný, máme iné problémy.A chlapec by mal radšej navšíviť psychológa a uvedomiť si, že šťastie nezávisí od počtu centrimetrov..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
alebo ako povedal jeden mudry clovek: "Ľudia hľadajú cestu do neba z jednoduchej príčiny, lebo zablúdili na zemi."
keby chces spachat samovrazdu tak ides a nepises to na birdz....,
ale aj tak- pre jedného úbohého človeka sa predsa svet nezrúti. a smutno bude iba mojej rodine, nikomu inemu pretoze ziadnych priatelov nemam. akorat este vseci budu radi ze ten maly špunt konecne zdochol.....ale to mne uz moze byt jedno ked budem po smrti.
ale pokazim vam radost - este sa zabijat nejdem. pockam ci 21.12.2012 sa nieco na svete skutocne zmeni a ak nie ak vsetko bude ako po starom tak sa zabijem, teraz este nie.
btw, myslíš, že si ťa do 21.12. bude odtiaľto niekto pamätať?! - @13
A ak nie si spokojný žiť vo svojom tele, ale vždy je tu možnosť plastiky.
Hmmm.
Takéto výkriky o pozornosť milujem.
Vlastne... Neprežiješ, lebo to nespravíš, lebo si faketroll
a teraz seriozne,nebud egoista a uvedom si ze su ludia ktorym na tebe zalezi.
a vtieraš sa do pozornosti, čo značí, že chceš na seba upútať pozornosť, pretože nemáš priateľov. Riešenie: nebuď sebec
Pokojne mi napíš správu, poradím Ti účinný spôsob ako sa zabiť a môžem Ti aj dať nejaké linky, kde sú výsledné efekty, aby si mal inšpiráciu.
Chapče, chceš spáchať samovraždu? Či to myslíš vážne, alebo nie, uvedom si však, že potom pokoj nebude! Ani tvoja rodina nebude mať pokoj a akurát im ublížiš a ani ty nebudeš mať po smrti pokoj!
Nemáš kamarátov? Nemám ani ja ich milión, ale mám Boha a mám jedného ozajstného kamaráta, ktorý je ale vzdialený 300 km a mám rodinu. Skús sa zamyslieť nad sebou a nie vždy hľadaj chybu v druhých, možno si to práve ty, ktorý sa uzatvára do seba. Skús sa lepšie rozhliadnúť a nájsť pekné veci tohto života... Ver mi, je ich veľa, závisí len od teba, či ich chceš vidieť, alebo chceš vidieť len to čierno života.