cawky, prave mi postou prislo ze ma prijimaju na stud. program paleobiologia a chcem sa spytat alebo kdo by vedel poradit ze o com je ten odbor ci to studujete alebo ste studovali, potrebovala by som o tom info vsetko hlavne ake je to studium tazke a tak,
a naco si sa hlasila na odbor ktory ani neves o com je??? moj tip, skus pozret stranky skoly ... -.- ... a len pre zaujimavost, to na akej skole sa neco take da studovat??
@miselka88 popravda, doteraz som absolútne nepočula o žiadnej paleobiológii, takže som ti vďačná, že si mi rozšírila vedomosti, ale keď som sa do googlu mohla pozrieť ja a nájsť si to, nemyslím si, žeby to bol problém pre teba. takže by si sa mohla na chytrú zahrať aj ty.
@malasimi si snad vestec?? mhmh.... ani nieeeeeeee....... a ja som sa na to nehlasila ale postou mi prislo ze ma beru kedze je to novy otvoreny studijny program ty chytrak ..............a na skolskej stranke som uz pozerala ale len som sa aj tu pytala...... na chytraka sa hraj inde a s niekym inym
@bibla na stranku som uz kukala a je to prirodovedecka fakulta otvorili 3 nove studijne programy a ja som sa hlasila na systematicku biolu ale tam ma nezobrali a tak mi postou prislo ze ma beru na tu paleotologiu
boze,taketo shity aj existuju???potom ked budes vykopavat skameneliny, daj vediet, nech viem co si vykopala budes najlepsia paleontologicka na celom vesmire
@spomienky7 nie paleontologicka ale paleobiologicka......... a jj take shity aj existuju........a vykopat no to nevim ............nemusim sa srat v zemi stare skameneliny mam aj u seba doma svojich rodicov
ano ja som si tiež všimla tieto 3 nove odbory...hmmm, vcelku zaujimavo to znie, profily absolventov, problem je v tom že je tam veeeeeeeeeeela genetiky kedže je to ,,paleo"..preto by som osobne do toho nešla ale zasa na druhej strane biogeologiu by som skusila a možno aj tu geologiu vo využívani krajiny...každopadne mali informovať verejnosť SKOR, o tom že otvaraju nove odbory......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a nie v sobotu nechodi posta ale som si pre nu sla na postu kedze vcera ma nezastihli takze ako vies daco o tom ??
časť paleontológie.. a čo je to teraz tá paleontológia? to má dačo so skamenelinami
viem o com je paleontologia
ja som pytala daco ine a hlavne co s atyka studia ma zaujima
have a nice day
chces mi snad povedat ze ti dosiel zo skoly papier ze ta vzali bez toho aby si im poslala prihlasku??? looool .... to snad nemyslis vazne
ale ja som s ahlasila na systematicku biolu ale tam ma nezobrali a prislo ze ma beru na novy studijny program paleobiologia