tak,z matiky je 10. a su tam typy ze:rovnice,postupnost,nieco na logiku,ale vecsinou rovnice nerovnice.10prikladov a to sa da...z coho ides maturovat?lebo ja som si tiez chcel dat tam jednu prihlasku na fakultu...okrem inehooo...ale iba ako druhotnu.a na eube sa da kupit z matiky,aj ekonomiky.z ekonomiky je vela.a anglina B2 a nemina tiez.skoda,ze neminu viem len B2.
Ach nepočúvaj drísty o tom čo je ako ťažké a kde koľko berú. Choď tam ak chceš a dostaneš sa tam.
Na všetky fakulty EU musíš robiť prijímačky a je im totálne jedno aké máš vysvedčenie či známky z maturity. Viem že na túto fakultu musíš mať troška iný počet bodov ohľadom prijímačiek..
A chcem sa opýtať ešte, či sa dá dať prihlášku na viacero fakúlt. Lebo keby ma sem nevzali, tak na iných je iba 1 jazyk a taktiež bude asi iný počet potrených bodov na prijatie.
@roman19911 jedna prihláška = jedna fakulta - + môžeš si dať 3 odbory .. potom jedna fakulta - jedna prihláška - jedny prijímačky.. na každú fakultu sa robia zvlášť.
Matematika trvá 60 minút a máš tam 10 príkladov, pričom sú obodované 7b, 10 b, a 13 b , pričom plný počet je 100 bodov. Podmienky prijatia na ostatné fakulty sú minimálne 151 bodov (zo všetkých troch predmetov spolu)
práve som našiel asi 3 testov z Matiky, a vidím tam aj to bodovanie.
Musím povedať, že nevyzerajú až tak ťažko. Niektoré z nich by som teraz asi nevypočítal. (kto by aj po prázdninách ) , ale ak by som mal hodinku na prelistovanie logaritmov a postupnosti, tak by som ich možno spravil
veľmi dúfam že z M dostanem tých 100 bodov, lebo 300 je fakt dosť a Matika je asi moja najsilnejšia stránka
@roman19911 zbytočne stresuješ.. Ja som sa matiku ani neučila, spoliehala som sa na jazyk a ekonomiku a som tam. A učila som sa až po maturite - mala som na to týždeň aj niečo.
na FMV aspon 201,ale mnohych nevzali,co mali 201,lebo viacerí mali viac.a netreba to podcenovat,urcite aspon nie cudzie jazyky.Na fmv je najtazsie sa dostat zo vsetkych fakult euby-ale ked s aucis,date to.napr.na FHI vezmu kazdeho,aj blbca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
2.nie.
3.ano
4.ano(dost dost dost)
5. prijimacky:ang.nemina-dost tazke,podotykam.matika tiez,a ekonomika tazka.na skole
no ma saj zaco
ale veľmi pekne ďakujem za informácie
a nevieš niečo o tom či sa dajú zohnať testy z minulých rokov?
Na všetky fakulty EU musíš robiť prijímačky a je im totálne jedno aké máš vysvedčenie či známky z maturity. Viem že na túto fakultu musíš mať troška iný počet bodov ohľadom prijímačiek..
A ťažké je pre každého niečo iné.
A taktiež sa chcem opýtať, či niekto vie ako náročné sú prijímačky na Ekonom. fakultu v BB.
Matematika trvá 60 minút a máš tam 10 príkladov, pričom sú obodované 7b, 10 b, a 13 b , pričom plný počet je 100 bodov. Podmienky prijatia na ostatné fakulty sú minimálne 151 bodov (zo všetkých troch predmetov spolu)
Musím povedať, že nevyzerajú až tak ťažko. Niektoré z nich by som teraz asi nevypočítal. (kto by aj po prázdninách ) , ale ak by som mal hodinku na prelistovanie logaritmov a postupnosti, tak by som ich možno spravil
veľmi dúfam že z M dostanem tých 100 bodov, lebo 300 je fakt dosť a Matika je asi moja najsilnejšia stránka
ďakujem vám obom za užitočné informácie