Lebo šak je to super spôsob jak sledovať zaujimavych ludi a ich tvorbu, inšpirovat sa a potažmo zdielat svoje vytvory + donuti ťa to uvažovať kreativne aby tvoje fotky spolu pekne ladili a vytvoriš tak svoju nastenku na ktoru si davaš spomienky no.... aspon preto som si ho založila ja.
Ja ho uz mam.
Ale nepouzivam ho skoro vobec.
Ale vela veci, napriklad spevaci, pridavaju najdolezitejsie info na insta a chcem mat prehlad takze tak.
A nemyslim si ze niekto vie co jem/ako som obleceny/kde sa pohybujem
0_0
Viacero dôvodov: Vidím príspevky mojich obľúbených "celebrít" .. napríklad keď zverejní fotku Taylor, tak ma poteší keď vyzerá štastne alebo je s nejakou inou celebritou a táák.
Ďalší dôvod je, že milujem jedlo. Či už po chuťovej alebo estetickej stránke. Preto si rád pozerám recepty (ktoré občas vyskúšam) alebo fotky jedál pre mna je to časť umenia. A preto občas aj ja prispejem nejakou fotkou jedla.
Ďalej zbožňujem architektúru a kresby, tak si rád pozerám fokty, inšpirujem sa, ale aj pridám sám niečo. Alebo také cestovanie! Veď kolko fotiek je na insta z prekrásnych miest? A potom sú tu ešte kamaráti, ktorí občas niečo pridajú a podobne.
Nemam rada, ked ludia hovoria, ze instagram je na pretrcanie.
Ja napriklad rada sledujem tam ludi co zdielaju svoj zivot skrz pekne fotky a robim to rada aj ja
no to veľmi záleží, iste že je veľa takých kde si babenky len fotia selfíčka z obchoďákov, smoothie a raňajky/ obedy/večere... ale sú aj zaujimavejšie veci čo sa tam dajú sledovať, napriklad ľudia čo cestujú a pridávajú krásne fotky krajín, fotografi čo robia rôzne zaujímavé fotosérie a zdieľajú ich okrem iného aj na Instagrame... ja osobne mám rada fotky ohľadom zvierat, prevažne psov a tiež som si založila Instagram kde zdielam fotky môjho psa
Lebo som sa strašne bavila na kamoške, čo stále zdržiavala tým,že dačo fotila a potom odo mňa chcela, aby som jej radila tagy. A tak som sa to rozhodla parodovať a občas tam pridam záchodovú kefu s filtrami a milión tagmi alebo nejakú stereotypne estetickú vec otagovanu prudom vedomia so všetkými vecmi, čo mi v tom momente napadnu a ono je to občas sranda
mám.
a @1
ale no takto..ukladám si tam spomienky.. občas honím ego (veď dobre to padne človeku).
pozerám zaujímavé fotky iných ľudí..či už priateľov alebo niekoho slávneho..
sú tam kusy života..môjho i iných.
rada obdivujem.
rada sa inšpirujem.
rada sa zasmejem.
toto všetko tam nájdem.
Lebo si tam ukladám spomienky z výletov, pohľady z prechádzok, pocity, výtvory a dokumentujem život svojho zvera ♥
Inšpirujem sa nápadmi, obdivujem fotky z výletov na miesta, kam by som chcela ísť a sledujem, čo robia a čo čítajú zaujímaví ľudia.
@sypomka no ved to aj je pretŕčanie a taký ako ty čo si pozerajú a lajkuju tie fotky to udržiavajú pri živote @hellium to všetko sa dá uložiť aj na externý harddisk alebo iCloud
@xy12345 ako som pisala nie som registrovana, tak ziadne lajkovanie sa nekona a nekomentujem nic, tak nepovazujem sa za niekoho kto to tam udrziava pri zivote
@xy12345 O.o no a čo, že sa dá? Prečo by som mala sťahovať nejaké cudzie fotky a ukladať si ich, keď si to už nikdy nepozriem znova? Takto to mám hneď-pozriem, zapamätám si. Svoje fotky z mobilu tiež nemusím presúvať do počítača, upravovať ich v nejakom programe a takto sa s nimi môžem podeliť. A nemyslím si, že to je pretŕčanie.
Veľa ľudí si pod instagramom predstavuje našpúlené selfíčka, starbucks kávu, posilkové pózy a podobne, no dá sa to aj inak.
Aha tak ked niesi regnuta tak beriem spať. @sypomka
_______________________________ @hellium nemyslel som cudzie fotky, ale tie tvoje. Ved instagram aj je to čo si napísala v posledných 3 riadkoch, ale ty si asi výnimka.
@xy12345 asi zle hľadáš, na to sú tie #
Happiness only real when shared je taká fráza, ale niečo na nej je. Mňa napr. veľmi poteší, keď tam nájdem niečo milé, čo niekto zažil. Tak ako si napr. tu na Birdzi rada čítam niektoré statusy a pozerám fotky. Musím sa však preklikávať aj cez kopu bezvýznamých blbostí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale nepouzivam ho skoro vobec.
Ale vela veci, napriklad spevaci, pridavaju najdolezitejsie info na insta a chcem mat prehlad takze tak.
A nemyslim si ze niekto vie co jem/ako som obleceny/kde sa pohybujem
0_0
Ďalší dôvod je, že milujem jedlo. Či už po chuťovej alebo estetickej stránke. Preto si rád pozerám recepty (ktoré občas vyskúšam) alebo fotky jedál pre mna je to časť umenia. A preto občas aj ja prispejem nejakou fotkou jedla.
Ďalej zbožňujem architektúru a kresby, tak si rád pozerám fokty, inšpirujem sa, ale aj pridám sám niečo. Alebo také cestovanie! Veď kolko fotiek je na insta z prekrásnych miest? A potom sú tu ešte kamaráti, ktorí občas niečo pridajú a podobne.
Ja napriklad rada sledujem tam ludi co zdielaju svoj zivot skrz pekne fotky a robim to rada aj ja
a @1
ale no takto..ukladám si tam spomienky.. občas honím ego (veď dobre to padne človeku).
pozerám zaujímavé fotky iných ľudí..či už priateľov alebo niekoho slávneho..
sú tam kusy života..môjho i iných.
rada obdivujem.
rada sa inšpirujem.
rada sa zasmejem.
toto všetko tam nájdem.
Inšpirujem sa nápadmi, obdivujem fotky z výletov na miesta, kam by som chcela ísť a sledujem, čo robia a čo čítajú zaujímaví ľudia.
Pridávam knižky vyšívanie aa nejaké cestovanie, ak je
@hellium to všetko sa dá uložiť aj na externý harddisk alebo iCloud
Veľa ľudí si pod instagramom predstavuje našpúlené selfíčka, starbucks kávu, posilkové pózy a podobne, no dá sa to aj inak.
Happiness only real when shared je taká fráza, ale niečo na nej je. Mňa napr. veľmi poteší, keď tam nájdem niečo milé, čo niekto zažil. Tak ako si napr. tu na Birdzi rada čítam niektoré statusy a pozerám fotky. Musím sa však preklikávať aj cez kopu bezvýznamých blbostí.