aky je podlavas zozdiel medzy niekym kto sa uci na 1-2 a je mudry chape logickym veciam a podobne....a medzi tym kto ma znamky 4-5 nechape inteligentnym veciam..dlho mu trva naucit sa nieco...a je lenivi co sa tyka ucenia ???
Že niekto "sa uci na 1-2 a je mudry chape logickym veciam a podobne" a niekto "ma znamky 4-5 nechape inteligentnym veciam..dlho mu trva naucit sa nieco...a je lenivi co sa tyka ucenia"
"Aký je podľa vás rozdiel medzi niekym, kto sa učí na 1-2 a je múdry, chápe logickým veciam a podobne. A medzi tým, kto má známky 4-5, nechápe inteligentným veciam, dlho mu trvá naučiť sa niečo a je lenivý čo sa týka učenia?" Asi nejak takto si to chcel napísať. A už len to "medzy" Preboha nechápem ako môže niekto po DZ napísať Y. To nejde proste a bije to do očí. Najprv skús trošku popracovať na gramatike a potom skús vymyslieť podobné fórum.
Inteligentny nie je matematiku ovladajuci jednotkar ,ktoreho ked sa spytas kde je Paraguaj tak je v pici , skor ten kto ma rozhlad , vie sa vzdy vynajst
@ohcysp Nie som si istá, či je to naozaj pravda, samozrejme nemusí byť, ale moja starká má okrídlenú frázu "Aj Einstein z matematiky prepadol a aha, kam sa až dostal!!", takže je teoreticky možné, že to bola dokonca matika
"Mimochodom, ako o každom polobohovi, aj o Einsteinovi koluje množstvo legiend a poloprávd. Napríklad reči o tom, že prepadol na základnej škole z matematiky, nie sú pravdivé."
@tunidlo dobre nehadam sa.. Einstein ma nikdy nezaujimal ja som len chcela dat nejaky priklad ze to ako sa clovek uci v skole este nemusi neurcovat jeho debilitu alebo inteligenciu
DDD....Gramatika mi moc nejde proste pisem ako pride prst ked je blizsie k y dam y ked k i dam i...a teras k rozdielu inemu ako som opisal rozdiel medzi nimy je taky ze....Inteligentny...Su captavy....su slaby ako Hovno ktore sa any nepohne len zosmikne po zachode....maju krive ruky a su to akokeby retartkovia..mam ich v triede 3 a ujebavam sa nanych ale mam aj urciti respekt kedze su mudri...a my co sa neucime mame aspon silu...sme schopnejsii..a nejebeme sa...too forum ma len tak napadlo ked ucka s MATIKY...furd picuje........ze uc sa ty nato mas...no co ja stim ked ma to ras nebavi ..tak KKT stoho viem
Ja viem, že mi teraz napíše niekto aby som to nečítala. Ale proste to sa nedá. To tak strašne bije do očí!!! Že keby som ťa mala pri sebe, tak za každú jednu chybu by som ťa kopla do nohy!!!
Mám chuť opraviť celý ten koment, ktorý si napísal!!! (ach)
ja mam kamosku ktora bola najlepsia z celej triedy z fyziky...ked sme zmaturovali... robila prijimacky na VS ..a hadajte co? nespravila prave z fyziky .. osobne som mala na strednej take 2ky 3ky..nie preto ze by som bola " blba" ale preto ze sa mi nexcelo ucit, a predsa naco? niektore VS kaslu na vysvedcenia,a chcu zaslat vysledky vysv. len pre efekt ...takze tym celym chcem povedat..ze niekedy ten BIFLOS co sa uci na 1tky..je vecsia lamka ako ti co sa ucia na 3ky 4ky .. pretoze ten biflos sa bifli...vyrapoce celu latku...ale prax? je nulova! ...pricom ten co ma 3ky 4ky ..ten prax ovlada..ale nechce sa mu ucit... vysledok? asi vieme kto to dalej dotiahne...ci ten co je v praxy lamak alebo ten co je zrucnejsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A k tomu k čomu chceš počuť môj názor, rozdiel je tam presne taký ako si ho opísal.
Aky je rozdiel ? Inteligent by sa nepytal taku kravinu
A suhlasim s @1
Gramatika ti nieco hovori ??????
aj ked co povazujes za inteligentne veci?
a nie kazdy kto s azle uci je debil..Einstein tiez prepadal tusim z geosky ci z coho a ma nobelovku !
spadla som zo stolyčki z tích ipsylonov
@ohcysp
"Mimochodom, ako o každom polobohovi, aj o Einsteinovi koluje množstvo legiend a poloprávd. Napríklad reči o tom, že prepadol na základnej škole z matematiky, nie sú pravdivé."
Ja viem, že mi teraz napíše niekto aby som to nečítala. Ale proste to sa nedá. To tak strašne bije do očí!!! Že keby som ťa mala pri sebe, tak za každú jednu chybu by som ťa kopla do nohy!!!
Mám chuť opraviť celý ten koment, ktorý si napísal!!! (ach)