Je tu niekto kto chodí alebo ešte len ide chodiť od septembra na SPŠ Samuela Mikovíniho v Banskej Štiavnici? Ak áno aké to tam je? + Je tu niekto kto býva v BS buď na lesníckom intráku alebo na intráku na Povrazníku? Ak hej tak na ktorom bývate a aké to t
No tak, síce nie som ani jedno, ani druhé, ale gratulujem, ak sa napokon rozhodneš tam ísť, pretože pre študentov je Štiavnica úplne úžasné miesto Ja keď som sa rozhodovala, na akú strednú pôjdem, tak som chcela ísť na chemickú z veľkej časti preto, že to bolo v Banskej Štiavnici, ale napokon som tam neskončila a dodnes to ľutujem, ale nedá sa nič robiť...
No, ale čo som chcela... že určite sa ti tam bude páčiť, ak tam pôjdeš, a čo som počula o intrákoch, tak to vraj vôbec nie je také strašné (mám na intrákoch na strednej niekoľko kamarátok a nesťažujú si).
na lesníckom býva spolužiačka a nesťažuje si vôbec.
na povrazníku zas mám kamoša na intráku a chceli by s kamošmi ísť radšej do malého bytu a platiť nájomné. Ale predpokladám, že lesácky intrák je na tom lepšie, lebo na povrazníku sú tak trochu "zvery"
A neviete náhodou aké je to na SPŠ samuela mikovíniho na odbore Životné prostredie ? Už dlhú dobu nad tým uvažujem. a ešte som sa chcel spýtať na ten intrák . Hovoríte že lesnícky je lepší ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
No, ale čo som chcela... že určite sa ti tam bude páčiť, ak tam pôjdeš, a čo som počula o intrákoch, tak to vraj vôbec nie je také strašné (mám na intrákoch na strednej niekoľko kamarátok a nesťažujú si).
na lesníckom býva spolužiačka a nesťažuje si vôbec.
na povrazníku zas mám kamoša na intráku a chceli by s kamošmi ísť radšej do malého bytu a platiť nájomné. Ale predpokladám, že lesácky intrák je na tom lepšie, lebo na povrazníku sú tak trochu "zvery"
lesáci sú lepší, síce tiež vedia ponadávať profákom, ale fajčiť chodia aspoň pred školu