O rok by som chcela zaćať chodiť na internát. Proste... z rodinných dôvodov. Ale problém je, že neviem, či ma akosi... vezmú na ten internát, keďže bývam v rovnakom meste ako je ten internát. Pravdepodobne je to nejak obmedzené kilometrami a preto sa chce
@trdelniiiq Tak na tomto internáte napríklad odmietli niekoľko žiakov, vraj majú plno a jedno dievča sa tam aj napriek tomu o týźdeň záhadne dostalo ako jediné, za pomoci taťka.. takže
Byvas v tom istom meste, kde je internat a chces ist na internat? A este mas tu drzost oberat o neho studentov, co ho fakt potrebuju? A opovazujes sa si vobec mysliet, ze mas vobec nejaku sancu ho dostat?
@frez Pozri, ako som napísala, idem tam z rodinných dôvodov. A áno, dovolím si tvrdiť, že by som na to mohla mať právo. Jasné, je viac decák, ktoré tam proste nevezmú kvôli ľuďom ako ja a nech sú na mňa nasraní. Ale keď nevieš moju situáciu, nevieš prečo tam chcem ísť a nemáš právo ma takto súdiť. A áno, opovažujem sa. Jo a propo, tie internáty sú pre túto školu dva a VŽDY sú voľné miesta pre študentov, ktorí to vážne potrebujú aspoň na jednom z nich. ČIže toto tvoje osočovanie mojej osoby je neopodstatnená chujovina čo mi hovoríš. Pre tie deti je miesto vždy....
Myslím, že ono je to nad 50km vtedy berú..ale ak uvedieš, že rodinné dôvody a nemajú preplnené..tak ťa určite vezmú..bez ohľadu na to, koľko KM odtiaľ bývaš...Ide len o to, že prednosť majú tí, ktorí bývaj ďaleko..no a potom takí, kt. majú iné dôvody..ale mali by ťa vziať
Ták ja tiež prežívam doma peklo každý deň ..čiže viem o čom to je..a zhodou okolností aj moja kamoška to má tak..a preto sa rozhodla ísť na intrák..a vzali ju a nemáš zač
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
zalezi od univerzity
Ták ja tiež prežívam doma peklo každý deň ..čiže viem o čom to je..a zhodou okolností aj moja kamoška to má tak..a preto sa rozhodla ísť na intrák..a vzali ju a nemáš zač