prvé 3 týždne mi musela každý večer spolubývajúca púšťať Priateľov, aby som nebola smutná Ale cez deň to bolo fajn, len večer... Inak, spolubývajúce sú eňo ňuňo, takže som si zvykla rýchlo
ehm, na sociálne zariadenia u nás sa nedá zvyknúť (átriáky), to proste nie je v ľudských silách, ale spolubývajúce mám skvelé a nie je tam ani taký bordel, ako mi hovorili, že bude.
ale áno, poznám, niektorí to proste nezvládali (ale tých nepochopím, vedeli predsa kam idú, a po tých 18-19 rokoch života o sebe viem, čomu som schopná sa prispôsobiť, a čomu nie). iní zas odišli kvôli učeniu...poväčšinou zo západu, keď majú dobrý rozvrh a možnosť dochádzať, išli domov
ja som sa mocno tešila na intrák, a nakoniec som šla rovno na privát, kde som sama.... (čo by nebolo tak zlé, ak by som mala auto a možnosť ostať sa do mesta a z mesta aj v noci)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale napriek tomu som minimálne do vianočných prázdnin odrátavala dni kedy pôjdem domov..
a áno. sú aj takí..
ale áno, poznám, niektorí to proste nezvládali (ale tých nepochopím, vedeli predsa kam idú, a po tých 18-19 rokoch života o sebe viem, čomu som schopná sa prispôsobiť, a čomu nie). iní zas odišli kvôli učeniu...poväčšinou zo západu, keď majú dobrý rozvrh a možnosť dochádzať, išli domov