mám taký problém... Potrebovala by som vedieť, či sa dá nejak prepojiť mobil a notebook tak, aby mi internet z mobilu išiel na notebooku. Cez aký program sa to dá a ako? Podrobný návod prosím, skúšala som už všeličo, ale ja som antita
šak, keď ho cez USB zapojíš tak tam by sa ti mali ukázať také tri kol=onky a jednu, najrozumnejšiu z nich zvolíš akože ja už si to moc nepamätám a ešte k tomu mám aj dosť starý telefón ale malo by to byť stále tak. či nie?
@kissmeplease v prvem rade si zezen jeden program PC suite neco take ale na sony ericson. potom pripojis mobil k PC bud usb kablem alebo cez bluetooth a ptom das ze pripojit na net, plus minus.. nic zlozite
@kissmeplease mne to ide jednoducho.. ja mam SE live with walkman, zapnem si wifi na mobile aj na notebooku .. a v mobile idem - menu- nastavenia- bezdrotove siete - zdielanie internetu a prenos pristupoveho bodu.. . tam das nastavenie - zapnut ..to ti vytvori siet, na ktoru sa mozes potom cez wifi v NB pripojit..
keby v ňom máš androd 2.2 alebo viac, v nastaveniach je niekde políčko 'povoliť tethering' , ktoré po pripojení usb zaškrtneš, ale ak máš 2.1 ako všetky retardované xperie neporadím iba ak by ai si tam nainštalovala cyanogenmod www.cyanogenmod.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov