a mňa vždy zaujímalo ako je to počas tých veľkých sviatkov typu veľká noc respektíve vianoce atď aj keď mi je jasné že vtedy tam asi nikto nebude chcieť zostať ale v prípade že by sa takto rozhodol môže ?
sibe ti :??? ostat na intraku cez vikend ? jasne ze nemozes ved si platis za cely rok ale vikendy sa nerataju ..vtedy tam byva niekto iny cize ked sa niekedy vratis a vidis ze je nieco posunute uz vies preco
ako kde, povedala by som. ja som na intráku v BB a tam cez víkend ostať nemôžeme a cez prázdniny už vôbec nie. ak sú nejaké jednodňové sviatky v strede týždňa tak jasné ale inak nie, iba ak by sa spravila výnimka napr. kvôli škole/stužkovej a na intráku by bolo viac ako 5 ľudí
@4 Keby si sa skusila zamysliet miesto ironickeho napadania zakladatela, mozno by si si uvedomila, ze existuju aj stredoskolske internaty. A existuju aj take dokonca, ze neplatia vychovavatelov cez vikend a tak tam mladez pod 18 rokov nemoze ostat.
mozme tam zostat tusim kazdy druhy vikend ... ale minuly rok som bola na intraku, kde sa nemohlo zostat vobec ... a zas poznam intrak, kde sa moze zostat aj cez prazdniny ... tak si myslim, ze je to individualne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@neoriginalna I am terribly sorry but I was first takze mam pravdu