mala len také "rýchle" počuj prosím ťa chápem to dobre?
Zoberiem si košík, dajú mi na papieri číslo regálu ( napr. M0003) PRÍDEM KNEMU ZAčNEM počítať od hora napr. tam bude čaj tak začnej čierny čaj - spočítam zoberiem jeden do košíka na ktorý napíšem na lepku kolko ich je kusov a pokračujem zase napr. jahodovým čajom?
@skingirl94 prosím ťa ako si to mala ty? Na tom školení nám hovoril ešte že ak v jednom regáli na viacero poličkách máme jeden tovar máme ho znova a znova počítať... je to správne takto?
@monikt pýtaj sa každého kto ti príde pod ruky neboj poradia ti ja som musela dookola počítať cestoviny, už mi z toho hrabalo
teraz nejdem, vybodla som sa na to
Ja idem tiež! Dnes a aj 15teho, snáď nič nedobabrem, nikdy som inventúru nerobil. :happy: Dúfam že mi nedajú nejaké korenie alebo niečo podobne drobné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Zoberiem si košík, dajú mi na papieri číslo regálu ( napr. M0003) PRÍDEM KNEMU ZAčNEM počítať od hora napr. tam bude čaj tak začnej čierny čaj - spočítam zoberiem jeden do košíka na ktorý napíšem na lepku kolko ich je kusov a pokračujem zase napr. jahodovým čajom?
teraz nejdem, vybodla som sa na to
to sa mysli uzavrete kartony ci jak ? abo aj to co je otvorene ?
a co napr rozky ratat