dala by som nejaku poriadnu tlstu osobku jak žere šišku a potom by som dala ze o par mesiacov a take hovado ani do dveri by sa nevopchalo a pod to ze:"CICA NEŽER!"
bolo by to venovane mojej mamke,mojej tete,druhej tete,babkam,bratrancovi,sesterke,atd
Kazda reklama ma iba jeden umysel a to je aby vyrobok dostala medzi ludi a zvysila tak odbyt produktu. Ani jedna reklama ti nebude propagovat myslienku..som zvedavy ci by si bol taky mudry keby si mal vyrobit reklamu na vyrobok alebo sluzbu a vrazal do nej love iba preto aby priniesla myslienku na ktoru ti z vysoka kazdy sere. A tie slogany davaju preto take lebo si ich rychlo zapamatas a su lahke a take sympaticke kazdemu sa to paci a to je tajomstvo predaja...oblbovanie
Reklamy sú súčasťou prítomnosti. Na reklamách zarábajú tisíce ľudí, milióny sa na nich zabávajú alebo sa od nich ľahšie informujú. Reklama je proste bezva vec, hlavne keď ide vo filme do tuhého aby ste si zbehli na wecko.
9. keby si bol milionar tak tych prachov chces este viec a nehovor ze ne bo si naseres do huby akorat...a zapalky a co? Na zaplaky sa nemoze robit reklama? Vsak je to tiez produkt nejakej firmy a ta ho chce predavat.
pawlo, prrrrrresne, !!!SONY - BRAVIA!!!, má úžasné reklamy, doslova umelecké, úplne som sa zosrávala z tých farebných skákaliek v meste, keď som to prvý raz videla, akoby ma o vtiahlo do raja, do iného sveta, do úúúžasného sveta...a inšpirovali ma, na hajzli mám vylepenú tú reklamu s guličkami...no a potom pustili ďalší brutál, beethowena, čo bol aj soundtrackom k A clockwork orange, a zase tie farby, to bola radosť pozerať...už teraz neviem, či nejakú majú novinku, lebo telku nepozerám vôbec...
15. jak stresovat? Ked si bohaty sa nemusis stresovat za teba robia vsetko iny, ale predsa chces aby firma prosperovala a ne ze zarobis riadne na tom a mas v pici rozmyslaj....ludia robia charitu?? kamos robil pre unicef a ti poviem ze z tych napr. 50 sk co das detom do afriky ci kam im tam realne ide mozno 20 korun ani to mozno ne nebud naivny.
17. lenze tych ludi si musis vybrat nato sa robia psychologicke testy a nato sa da rychlo prist ci ta niekto okrada neboj sa Ja naivny nesjom nemaj strach...ked uz ma niekto velku firmu ktora ma velku hodnotu aj ked si niekto ujebe par tisic mesacne nijako to neuskodi....ine su male firmy, ale tie zas maju malo zamestnancov takze ich mas pod dohladom, ale to zas nesi milionar, ze?
reklama propaguje vzdy nejaky produkt. ak sa jedna o myslienku, osobu, ideologiu, tak to sa robi cez PR, najcastejsie v novinach a to je vzdy 'skryte'. to ze slogan napoja ma nieco do cinenia s medziludskymi vztahmi alebo vlastnostami, je personifikacia, ziadna propaganda
...ale ked ludia sú na materialne veci tak napríklad ked sa učís v škole myšlienky prišlo vylepšenie od Komenského tak si to ľudia lepšie zapametali (že škola hrou) a ked chceš zpopulárniť nejakú myšlienku stačí nejaký tovar a ...
@0 - ono je to skôr o tom, že tie myšlienky sú už dávno zaužívané zvraty (dobre, tú kofolovú som nepočul, ale tie ostatné určite), ktoré sa v reklamách používajú, aby sa ti na ten zvrat naviazal konkrétny produkt (podvedome), takže vždy keď ten zvrat niekto použije, tak sa ti podvedome, a možno aj vedome, vybaví dotyčný produkt, čo spôsobí že si budeš myslieť že je dobrý, a že ho máš rád, a tak...
@22 alebo opačne ked si kúpiš produkt napadne ťa aj slogan napr. dis** - To nikdy neješ sám (myslím ,že tak nejako to bolo) kúpiš si dis** a napadne ťa ponúknem aj kamarátov (to len príklad )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Alebo bilboardy - UPLETENÉ z vlny!
Vybuchujúce bilboardy a iné
Týchto zaujímavých reklám je na internete plno.
Napríklad - teraz naposledy ocenená reklama - na škodu fabiu - to je tá reklama v ktorej tú fabiu upečú a nakoniec poskladajú
bolo by to venovane mojej mamke,mojej tete,druhej tete,babkam,bratrancovi,sesterke,atd
(inak som dievca
...a keby si bol milionár a už by sa ti nechcelo počítať prachy
Ak sa chceš inšpirovať poriadnou reklamou tak si pozri tento blog: » medialne.etrend.sk/blog/pastier/...
Je tam veľmi veľa zaujímavých vecí ktoré stoja za to aby si si ich pozrela.
Hajzelodkosti - áno o tom nepochybujem že je to len na to aby sa z ľudí vysávali peniaze - či treba či nie
a ešte sa mi páči ten tlkot pri audi oooo
...a niekto môže mať zmysel života zmeniť svet a ked máš prostriedky tak kde je problém
...ako by si neveril ale ľudia robia aj charitu mená ani nejdem dávať určite poznáš chlapíka z Okien a tak...
...a že nemusíš stresovať čo ak nejaký pokladník chce zbohatnúť na tvojich melónoch alebo poradca alebo zástupca
"ved chlapče zas nebuď naivný"
ved svet nie je o charite všetci chcú zbohatnúť ...ako si povedal
...ale mohol by si len tak rozhadzovať prachy alebo by to bola škoda
a mohol by aj niekto k veci
...viem ,že to tak nemusí byť ale kto vie
...