@saskhaa keď som tam chodila prvý rok, bola v pohode, mne sa tam páčilo, ale potom to išlo dolu vodou. nieje to dobrá škola, učí sa tam síce to isté, ale ak máš peniaze, dajú sa veci zariadiť omnoho rýchlejšie, hlavne ak je stále Podstavková riaditeľka a má tam to svoje IP Impérium, kde školu z pôvodnej veľkej budovy plnej učební, naozaj dobre vybavených, zosekala, časti prenajala firmám .. až sa stalo, že som raz po krátkych prázdninách do triedy a tam ma pozdravil ujo, že či nechcem kúpiť vírivku, ktorá trónila uprostred triedy. dalšiu časť školy dala zbúrať a postaviť hotel, či penzion, či keru mariu .... dobrých profesorov vyhadzovala a nechávala si tam len tých, čo jej liezli do prdele a bolo jedno, že ten človek nebol vôbec spôsobilý učiť.... mreže na oknách, dverách, zamknuté brány, nezmyselné zákazy ... proste vravím, zažila som tam, keď to bolo v pohode, ale keď som odchádzala, tak to bol hnojník.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@hel14 a do ktorej triedy?
a to som si niekoho odtíaľ aj pametal?
8 ročné či 4ročné?
lebo istého času tam bolo aj 8ročné...
ale ak sa považuješ za sexi alebo za peknú tak by som ťa mal poznať
viem že tam chodil david a jeho sestra.
za predpokladu že nebolo viac tried ale to asi nie (A,B,C) ako na zs 1a 1b...
A myslím že ešte jedna tam chodila z Petržalky aspoň myslím?
no, už viem, prečo ma nepoznáš, nepovažujem sa ani za jedno, ani za druhé
a bude niečo platné ak poviem že podla fotky vo fotoalbume nie si
škaredá?
A preto by som si ta mohol pametat lebo nie si škaredá.
Alebo to chceš poprieť?
a chodili tam aj iní ludia...
no nenarážal som na škaredých ľudí ale skôr na tích čo to dotiahli do tv a tak....
Inak ako sa voláš?aby som vedel koho som mal vo vedľajšej triede keď už som to nezistil za tie 4roky?
podla roku asi áno. 89-máš 22 lebo ja zatiaľ áno
A ak by aj minimálne sme chodili na rovnakú školu.
OA, myslím že hotelovú otvárali až neskôr tak nebolo z čoho vyberať ku začiatku buď OA alebo gymnázium a tak to asi aj bolo ja tam a ty zas tam.