@kosmiklove Ja nepochybne normálny niesom, ale v opačnom smere, než si sa pokúsil naznačiť. Ale šak čo, dať 8 stovák za niečo s konfiguráciou HTC Sensation, ktorý stál v časoch svojej najväčšej slávy (4 roky dozadu) 4 stovky, to je také eplovské. Nezabudni ma tu teraz zahrnúť tým, ako výkon nieje všetko, ako to neseká, aké "skvelé a užitočné" aplikácie tam máte a blabla... Porozprávame sa o tom, keď budeš 4 hodiny od odchodu z domu pozerať na prasknutý display stojac pri stene s nabíjačkou v zásuvke.
@thebad v prvom rade potrebujem rychly a spolahlivy telefon. hrabat sa v systeme a menit picoviny len preto aby som sa mohol pochvalit ze co som si zase zmenil ma uz davno nebavi. az bude raz android taky rychly, stabilny a bezpecny ako wp alebo ios potom sa mozme o niecom bavit. ty si tam bez instalovat ubuntu
@kosmiklove Presne preto to robím, aby som sa mohol pochváliť... Vidíš, a preto sa ti ani nepokúsim vysvetliť ako to je, lebo niekto, kto príde s týmto, to aj tak nepochopí. Pokiaľ ide o rýchlosť a stabilitu, odozvu kratšiu ako je môj reakčný čas mi netreba. A OS, ktorý bude padať menej než nikdy tiež nie.
mna len zaujimalo aky maju ludia na toto nazor, kedze som sa o tomto hadala s kamaratom ktory je samozrejme zastanca applu, co nechapem, logika kupit si mobil za skoro tisic ecok, ktory ma obmedzenu pamat, vsetky informacie co tam mas kto vie kam sa dostanu, s tym odtlackom prstu..ako niekto si pomysli ze som paranoidna ale nemyslim si ze je nahodicka, ze teraz mas moznost si zosynchronizovat bankove ucty s apple uctom, aby mali kompletny prehlad kto si, kolko mas prachov, ci si neskodny nic pre mna a navyse ani kvalitou ten iphone nie je bohvieaky kedze nejsu ochotni robit ani poriadne testy na apple produktoch , uznavam kazdy ma iny nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov