zdravim, mam taky problem.. mam ISIC card a ako student 4. rocnika (cize maturant) mi plati do 30. juna a nie do 31.augusta ako za normalnych okolnosti... ale problem je v tom ze kedze v auguste robim reparat (cize este nemam ukonceny rocnik) a v septembr
teda, neviem, ako to je s ISICom, čo ti nevydá VŠ, ale nemalo by to platiť na všetky ISIC rovnako? akože je jedno, či si ho vybavíš sám niekde u banky alebo u cestovky alebo v škole? a máš na ňom napísanú platnosť a potom iba dokupuješ prelepky na ďalšie roky?
Normálne zájdi na hlavnú stanicu na informácie a tam ti dajú pravdivé informácie. Najlepšie je zvoliť túto možnosť. Ale pokaľ ja viem, ISIC karta ti má platiť i počas prázdnin
no adlerka - adlerka. parkrat by sa dalo ale tak nasiel som si robotu a dochadzam di blavy. tak aspon na to by som to chcel vyuzit.. nevem mi povedali ze aj cez terminal sa to da predlzit a hladal som a nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
teda, neviem, ako to je s ISICom, čo ti nevydá VŠ, ale nemalo by to platiť na všetky ISIC rovnako? akože je jedno, či si ho vybavíš sám niekde u banky alebo u cestovky alebo v škole? a máš na ňom napísanú platnosť a potom iba dokupuješ prelepky na ďalšie roky?
Normálne zájdi na hlavnú stanicu na informácie a tam ti dajú pravdivé informácie. Najlepšie je zvoliť túto možnosť. Ale pokaľ ja viem, ISIC karta ti má platiť i počas prázdnin