Ahojte . O pár mesiacov našú triedu čaká stužková. Ale vzhľadom k tomu,že v triede nie sme bohvieaký kolektív, rozumiem si len s pár ľudmi, + z duše neznášam takéto akcie,pretŕčanie pred ľudmi, rozmýšlam, že by som na stužkovú proste nešla. Na druhej stra
ja som isla v podstate len kvoli programu, kde som mala cast, inak nezajem a kolektiv otras a ked nechces ani hrat v programe tak urcite nechod, podla tvojho opisu by som tiez nesla a spoluziakom mozes do oci povedat, ze ti za to nestoja tam ist preco vyhovorky? to nie je ziadna povinnost...
Ja som nad tým tiež rozmýšľala, že by som nešla, ale my sme super kolektív a aj keď sa klasicky hádame o pičo*inách tak mne je jedno kde to bude proste chcem byť s nimi
takže ak sa takto necítiš tak normálne ser na to
Choď, je to kravina ale choď, predsa je to jeden večierok, rodičia budú radi a aspoň sa pekne vystrojíš a budeš sa cítiť ako v americkom teenage filme ...
My sme boli fajn kolektiv, takze to bolo fajn, ale chapem ta, tiez nemam rad take spolocenske akcie a ked este nieste dobry kolektiv tak duplom, najhorsie su nanutene oslavy . Keby bolo na mne, ja by som ani vlastnu svadbu nechcel mat, ale po krasnej svadbe tuzi asi 9 z 10 zien, takze sa budem musiet obetovat Mne vsetky oslavy, tradicie a take veci jednoducho nesmakuju, nvm aku psychologicku pricinu to ma, akoze este akcie cudzich v pohode, ale ze nejake moje, nvm, vzdy mi prislo trapne robit napr. vlastnu narodeninovu oslavu, nemam rad gratulacie a darceky, mam potom asi pocit, ze som niekomu nieco dlzny alebo co
z našej triedy nešli desiati, pôvodne nechcela ísť polka triedy... ani ja som nechcela, na poslednú chvíľu som sa rozhodla predsa len tam ísť, lebo to už bolo trápne, koľko nás nejde..
Doteraz som bol 100% istý že tam nepôjdem tiež ale po prečítaní komentáru od @dumbledore o tom s tým "americkým filmom" som si predstavil tie romanticke kktiny čo pozeram a jak tam furt je nejaky ples... teraz som si istý už LEN na 99%
aj ja som už nad tým uvažovala ze by som nešla , tiež je to predražená akcia a neoplatí sa mi tolko penazí vysoliť za jeden večer ... niesme ani super kolektív tak no uvidime , ohovaračiek by som sa nebála, seriem im na ich názor tak na čo tam ísť
myslím, že to vôbec nie je dôležité a prikladáš tomu väčšiu váhu, než to naozaj má. keď tam nechceš ísť, proste nechoj, that´s it nefilozofuj zbytočne.
neviem, ked tam nechceš ísť tak proste povedz, že tam ísť nechceš, je to tvoja voľba
nerob si starosti s tým, čo si budú šepkať za tvojim chrbtom, ľudia to robia vždy a aj nadalej budu
aj od nás jedna nejde a hotovo, každý by sa mal starať o seba a o svoje pocity, nemaj strach a povedz, že nejdeš a hotovo
Viem, že je nepríjemné, keď človeka niekto ohovára, ale ísť tam iba kvôli tomu, aby ťa nikto neohováral a bolo všetko v poriadku, je hlúposť. Uvažuj s čistou mysľou - ak nemáš medzi spolužiakmi ľudí, s ktorými sa dá normálne rozprávať, tak tam nechoď. Ako si sama napísala, využi peniaze na niečo zmysluplnejšie
Ani ja by som už nešla kebyže sa vratim na strednu. O pol 1 rano sme išli všetci domov okrem 10 ludi... Nuda jak des, o rok mame prvu stretavku zo strednej, hahaha už vidim ako tam nikto nepride, lebo je každy rad, ze zo strednej vypadol.
my sme mali super kolektív, pravidelne sa stretávame doteraz (6 rokov po škole) takže som bol, aj keď som mal horúčky, bol som na pirulách ale pohoda ...pred stužkovou sa hlasovalo, či radšej nepôjdeme za tie prachy niekde k moru, ale o nejaké 2-3 hlasy vyhrala stužková (mali sme veľa dievčat v triede a prehlasovali nás ...od nás inak 2 ľudia neboli...rozhodni sa podľa seba, nie podľa spolužiakov
Ja som nebola, teda bola som sa ako host pozriet na program a tak, ale nejak extra to nelutujem, myslim traja z triedy sme neboli.
Bolo mi nejak na grcanie z predstavy, ze sa mam niekde pretrcat v plesovej robe, a som sentimentalne hovno, takze by som akurat cely cas prerevala, a na 100% by som sa bola hrozne pohadala s rodicmi pred vsetkymi
nwm ja som mal fajn spoluziakou, aj ked znich som sa povacsine bavil 4-5 ludmi, pre mna bolo najhorsie to ze takmer vsetci sli na stuzkovu s partnerkou/partnerom a ja som siel sam jak kol v plote
ale dal som si vina a bolo mi to fuk
ja sice nevychadzam z triedy pomaly fakt s nikym ale ist by som isla predsa len je to raz za zivot, a radsej tam ist a nudit sa ako tam neist a o par rokov neskor lutovat, ze si prepasla mozno jeden z najlepsich zazitkov zo strednej...
tiez som nechcel ist, ale podlahol som nakoniec tomu neustalemu presviedcaniu a zucastnil som sa tej trapnosti. Vycuvaj z toho!
Dovod nemusis mat ziadny, vsak povinne to nie je. Proste povedz, ze nechces. Hovoris aj tak, ze nie ste bohvieaky kolektiv, tak ti moze byt jedno, ze ta budu ohovarat.
Ja som tiez rozmyslala ze nepojdem lebo sme sa straaaasne hadali pred tym...ale nakoniec som rada ze som isla...stuzkovu mas len raz za zivot tak to vyuzi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
takže ak sa takto necítiš tak normálne ser na to
nerob si starosti s tým, čo si budú šepkať za tvojim chrbtom, ľudia to robia vždy a aj nadalej budu
aj od nás jedna nejde a hotovo, každý by sa mal starať o seba a o svoje pocity, nemaj strach a povedz, že nejdeš a hotovo
Lenže sme fajn kolektív.
A mama sa už 4 roky na to teší a ja nemám srdce na to, aby som ju o ten zážitok pripravila,
Bolo mi nejak na grcanie z predstavy, ze sa mam niekde pretrcat v plesovej robe, a som sentimentalne hovno, takze by som akurat cely cas prerevala, a na 100% by som sa bola hrozne pohadala s rodicmi pred vsetkymi
ale dal som si vina a bolo mi to fuk
Dovod nemusis mat ziadny, vsak povinne to nie je. Proste povedz, ze nechces. Hovoris aj tak, ze nie ste bohvieaky kolektiv, tak ti moze byt jedno, ze ta budu ohovarat.