Drahí spoluobčania potrebovala by som radu ...som v 2.ročníku na strednej a dostali sme ponuku, prihlásiť sa na VENČEK(ak by niekto nevedel učí sa tam tancovať). Je to dáka tradícia alebo čo a ja neviem či ísť alebo nie...Ďakujem za zmysluplné odpovede :
2.ročník na SŠ ja som na Venčeku bola ešte na základnej škole niekedy v deviatom ročníku.. nechcela som isť, ale teraz nelutujem že som išla tolko krásnych spomienok mám..
Ja som rad ze som tam chodil, viem aspon zalkady spolocenskych tancov (to, ze som absolutne drevo uz je ina vec), ale pamatam si kroky A je to celkom haluz, len ti dam odporucanie: NEHUL pred tym, lebo tie otocky ta zabiju
ja som sa tam prihlasila bola som na tej hodine 3x a vysrala som sa nato to bolo cele zle a nechutne od zaciatku do konca (a este som aj rozbijala kolektiv)
choď choď CHOĎ! určite áno ja som v siedmej triede mala povinný predmet v škole tance a odvtedy ma tancovanie veľmi baví... navyše nevadí, že si drevo, je to prostě super
Ja som nebola lebo ma to zaprve nebavi a za druhe nemam rada svojich spoluziakov, ptm sa mi nechcelo zhanat saty a stekle aby som si zaplatila za (ako sa neskor ukazalo) nechutne jedlo..teda to tvrdili ti co tam boli aby som mohla premrhat jeden slavnostny vecer za stolom s falosnymi pipkami so silenym smiechom a na druhy den pocuvat jednotlive skupinky ako ohovaraju ostatnych..
ja by som sla, lutujem, ze my sme nic take nemali... naucis sa tancovat a zide sa ti to... nielen na stuzkovej ale aj vselijake akcie, kde isto zavitas davam hlas PRE a najdes si tam novych znamych napr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ja som sa tam prihlasila bola som na tej hodine 3x a vysrala som sa nato to bolo cele zle a nechutne od zaciatku do konca (a este som aj rozbijala kolektiv)
zbytocna kravina