Ahoj na prostredník mi padla dnes velka vaha a prst opuchol. mám celý modrý necht možno je viac čierný radšej sanato moc nedivam a roztatí palec trochu. Bojím sa že keby som šiel doktorke tak mi ho strhnu nebolo by lepšie to liečiť doma ?
V poslednom čase sa tu furt objavú takéto problémy so zdravím.... mám ísť ku gynekológovi, k doktorovi??Preboha, my nie sme odboríci! Snáď ty musíš vedeiť, čo je pre teba najlepšie a ako veľmi ťa to bolí... či potrebuješ tabletku proti bolesti alebo je na to proste len hnusný pohľad...
@padres ja to absolútne neporovnávam s tým tak v tom prípade keď je nejaká tehotná by bola dosť trúba keby sa pýtala, či má ísť, takže toto som vôbec nemyslela. Ide len o to, že ty to musíš vedeiť, napr. ja som si tiež privrzla nechet po dni bolesť prešla zahojilo sa a šla som ďalej, ale napr. moja krstná si ho privrzla v skrini a neskôr jej odpadol a ona odpadla od bolesti, takže ona musela ísť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale k téme: načo preboha?
@sugy1 pisem 1 rukou serem ti na gramatiku
lad uz mam dufam ze to odpuchne aspon trochu
chcel som dat aj nieaku mast ale ked je to roztate tak kaslem nato
k tej ihle znie to dost desivo ale asi lepsie ako trhanie nechtu