neirituje vas ze si ludia o vas myslia ze ste "fake" mate fejk nick a vsekto o com pisete je fake?vsetci nenavidia justina biebera lebo to sa proste tak robi" a vela inych veci? D dobre to bolo trochu odveci ale aj tak preco nemat proste peace v dusi?
@mojsvet choď na youtube.com a tam si daj vyhľadať justin bieber a hneď uvidíš kto je to zač ale po slovensky povedané je to niekto, kto mnohým leží v žalúdku
aspoň u tých mladších ročníkov - keď nepatríš do stáda, si mimo stáda a byť mimo stáda je zlé, lebo vytŕčaš z davu, si viac zraniteľný a ľahšie sa staneš obeťou nejakého silnejšieho jedinca....preto je lepšie splynúť s davom - mať rovnaké názory, štýl obliekania, rozprávania a pod.
= zákony dospievania, ktoré sa našťastie vekom menia a medzi staršími sa nájde zďaleka viac originálov, ktorí už nepokladajú až za tak veľmi dôležité podobať sa ako vajce vajcu
nehádžte všetkých do jedného vreca (ach) osobne si o sebe nemyslím, že idem nejako brutálne s davom, alebo že sa chcem proste niekomu podobať... mám svoje názory, svoj štýl, svoj život...
Cely zivot som vytrcal a stale vytrcam a nikdy mi to nevadilo, naopak vzdy som bol hrdy na to ze mam vlastne nazory a nie som ako daka ovca zo stada co robi vsetko ako ostatni len aby sa na nu neukazovalo prstom. Radsej budem vlkom ako ovcou
@loveistheanswer to mala byt mierna ironia... ked bude prezident,ale ziska nobelovu cenu,alebo spravi nieco vyznamne,co bude fakt stat za moje zodieranie si koncekov prstov o klavesnicu,tak si o nom nieco najdem zatial som videla(necitala) len 2 titulky,kde sa nieco rozoberalo s tehotenstvom a otcovstvom...
iritovat a zatazovat je u mna rozdiel takisto ako chciet pocut nazory inych prave preto som zalozila diskusiu ale ano prezila by som aj bez nej bez vacsich zdravotnych ujm
nevim ci si to o mne nekdo mysli a ked ano je mi to jedno no vlaste uz sa mi stalo ze mi par ludi pisalo ze to len hram tu na birdzi aky som ale som ich vyviedol z omylu a serem na to ja fejk nejsom a kto je nech je ked ho to naplnuje
@loveistheanswer pretože ludia boli vtedy uplne iný...myslím, že teraz sú poväčšinu času falošní vypočítaví...ide im len o peniaze......ale ani sa nečudujem...je kriza...ak niekto chce svojim deťom postaviť pekný dom musí mať aspoň 2 roboty...takže je normálne že sú zahladení len do roboty....ale aj z rozprávania viem že vtedy to bolo lepšie...
@maybelline no ono ide skôr o to, že vtedy ľudia boli viac družnejší než sú dnes a o prachy ako také ani nejde... lebo o prachy išlo vždy veď všade boli protekcie, keď niekto nebol komunista, resp. nemal takých rodičov, tak sa nedostal nikde, takže tak no... každá doba má svoje pre aj proti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Niekto sa proste vyžíva v konfliktoch, sú také tipy.
Niektorí si myslia, že niekoho bezdôvodne urážať ich robí viac.....
Ale pre mňa je to spodina.
A kto je fake, alebo nie je fake... mne to je tak jedno.... nie som policajt.
= zákony dospievania, ktoré sa našťastie vekom menia a medzi staršími sa nájde zďaleka viac originálov, ktorí už nepokladajú až za tak veľmi dôležité podobať sa ako vajce vajcu
Nenapisal som to sice ale ani to ze co sa tyka uplne vsetkych a ze su rovnaki
Justin Bieber je TOP!