Hej mar ha detvo mojho rodu... Jan Smrek je podla mna pekny, ale ma povrchne basne, tazko v nich najdes nieco viac, nez je vidno na prvych par pohladov... ale nevravim, ze je zly.
Smrek aspon nie je silno depresivny...ale ja uprimne tiez az tak poeziu nemusim, aj ked Smrek je z tych lepsich...taky Appolinaire a spol. to je ina kava...ale jedinu celu zbierku, co som kedy precitala, bola Marina...a doteraz neviem, ako sa to stalo
Hlavne kvoli hodinam slovenciny vobec nemam rad poeziu... aj ked mozno keby som nebol ovplyvneny, par kuskov by sa naslo... Mam rad napriklad Poovho Havrana. Ale aj tak pochybujem, basne to nie je moj styl.
tak tak, pridavam sa k vam, poeziu nemozem citat, ale ty urcite nemas chut citat, co mame nemame radi
teda nieco na odporucenie, lebo poezii sa celkom nevyhneme vzdy, teda autorov netusim, ale predpokladam, ze chodis na strednu, a mas lepsi prhlad z litiny, takze mna na tisic percent oslovili basne od jedneho ruskeho spisovatela, co umrel na tbc ako 22rocny (moj rovesnik!!) a nazvy boli nieco v spojeni s Duhou a pivnou Moskvou
a nidky nezabudnem na basen od slovenskeho autora, štefanovic, štefan, daco take, zomrel mu syn a napisal pre neho basen, co som citala na hodine, na konci som sa eltete nerozlozila z tych riadkov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Nemôžeme sa tváriť len ntelektuálne a hĺbavo..
teda nieco na odporucenie, lebo poezii sa celkom nevyhneme vzdy, teda autorov netusim, ale predpokladam, ze chodis na strednu, a mas lepsi prhlad z litiny, takze mna na tisic percent oslovili basne od jedneho ruskeho spisovatela, co umrel na tbc ako 22rocny (moj rovesnik!!) a nazvy boli nieco v spojeni s Duhou a pivnou Moskvou
a nidky nezabudnem na basen od slovenskeho autora, štefanovic, štefan, daco take, zomrel mu syn a napisal pre neho basen, co som citala na hodine, na konci som sa eltete nerozlozila z tych riadkov