nepoznáte náhodou niekto takú japonskú "rozprávku" skôr legendu, kde bol nejaký chlapec on sa nejak túlal po lese, v nom žili také obrovské zvieratá, pamätám si konkrétne na diviačicu, vlka, ktoré mali nejaké nadprirodzené schopnosti, potom tam s nimi žil
Presne to si aj ja pamätám a nedávno som sa to pýtala kamošiek Strašne dávno to bolo a tiež si pamätám len na diviakov vlka a ešte - na to, ako to dievča kŕmilo chlapca rozžutou kôrou.
Ako už bolo spomínané, Princezná Monoke to je... (som ale múdra keď som sa spýtala)
presne toto som chcela napisať tiež som nevedela ako sa vola a inak by som tu rozpravku nenasla dik že si sa to spýtala za mna dala som si do googla že rozpravka o diviakovi a chlapcovi DDDD nasla mi toto dakujeeem
ň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Inak toto sa stalo už aj mne.
Ako už bolo spomínané, Princezná Monoke to je... (som ale múdra keď som sa spýtala)
Tie úvodzovky nad slovom rozprávka si ale dosť dobre trafila.
inak no je to možné. ešte som to hladala na takej anglickom fóre a tam som dala ešte aj že tam bola kolónia malomocných D
a nedávno som na ten film spomínala, kedysi som si ho nahrala na ČT, budem si to musieť opäť pozrieť
ň